Ceturtdiena būs pelēka, bet līs vai jau snigs? Laika prognozeDabā
Foto un virsraksts: LA
  • 2024. gada 9. oktobris 15:22
  • LA
  • 6

Ceturtdiena būs pelēka, bet līs vai jau snigs? Laika prognoze

Ceturtdienas laika prognoze Latvijā

Ceturtdiena, 23. novembris, Latvijas iedzīvotājiem solās būt pelēka, taču tajā pat laikā gaidāmas arī samērā siltas temperatūras, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes. Laika apstākļi lielākoties būs bez saules, taču temperatūra var sasniegt līdz pat +8 grādiem pēc Celsija.

Iespējams lietus vai sniegs

Saskaņā ar prognozēm, gaisa mitruma palielināšanās var izraisīt īslaicīga lietus vai sniega nokrišņu rašanos. Sinoptiķi norāda, ka šobrīd vēl nav skaidrs, vai izveidosies sniega sega vai tomēr nokrīt tikai lietus. Neskatoties uz ziemas tuvošanos, rudens silto laiku varētu saglabāties vismaz vēl pāris dienas.

Kā tērpties un plānot aktivitātes?

Ņemot vērā prognozes, ieteicams siltāk tērpties, īpaši, ja plānojat pavadīt laiku ārā. Gaisa temperatūra var būt patīkami silta, taču pelēkie mākoņi un iespējamie nokrišņi var radīt neērtības. Tādēļ, ja plānojat doties ārā, neaizmirstiet paķert līdzi lietussargu vai siltas drēbes.

Noslēgums

Ceturtdiena solās būt interesanta diena, ar pelēku, bet silta rudens gaisu, savukārt iespējamie nokrišņi var piešķirt rudenīgai atmosfērai īpašu šarmu. Sekojiet līdzi laika prognozēm un plānojiet savas dienas aktivitātes atbilstoši laikapstākļiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas