Cigaņiks rezultatīvi piespēlē, Lucerna atspēlējas no 0:2 un uzvar SanktgallenēFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Cigaņiks rezultatīvi piespēlē, Lucerna atspēlējas no 0:2 un uzvar Sanktgallenē

Rezultāts, kas maina situāciju

Šveices futbola Superlīgā ir notikusi nozīmīga spēle, kurā Latvijas valstsvienības malējais spēlētājs Andrejs Cigaņiks ar savu komandu "Luzern" izcīnījis svarīgu uzvaru. Izbraucot uz Sanktgallenes stadionu, "Luzern" piedzīvoja grūtu sākumu, nonākot iedzinējos ar 0:2. Tomēr komanda parādīja izturību un spēles kvalitāti, atspēlējoties un izcīnot uzvaru ar 3:2.

Andrei Cigaņika loma mačā

Andrej Cigaņiks izrādījās izšķirošākais spēlētājs, sniedzot rezultatīvu piespēli, kas palīdzēja komandas biedram panākt 2:2. Cigaņikam izdevās izmantot savas tehniskās prasmes, lai veiktu precīzu piespēli, kas izsita pretinieku aizsardzību un radīja iespēju gūt vārtus. Šis brīdis pierādīja, cik svarīga ir viņa loma komandā, un palīdzēja "Luzern" atgriezties spēlē.

Uzvara un jauni mērķi

"St. Gallen" uzvara ne tikai nostiprināja "Luzern" pozīcijas Superlīgas tabulā, bet arī ļāva komandai vismaz uz laiku kļūt par līderi. Ar šādu rezultātu, "Luzern" var cerēt uz sekmīgu sezonu, un komanda noteikti izvirzīs augstus mērķus, cerot spēlēt starp labākajām Latvijas futbolistiem Šveicē.

Ziņa futbolu faniem

Šī uzvara "Luzern" faniem ir liels atspēriens un apliecinājums tam, ka komanda spēj izturēt grūtus momentus. Viss futbola videi sekojošais cer uz Cigaņika un viņa komandas panākumiem arī turpmākajās spēlēs, kad "Luzern" mēģinās turpināt iesākto uzvaru sēriju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas