• 2024. gada 2. septembris 21:39
  • TV3
  • 4

Dāvis Bertāns sezonai gatavosies kopā ar NBA vienību Goldensteitas "Warriors"

Jauns posms Dāvim Bertānam

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš iepriekš bijis pazīstams ar savu precīzo metienu un lielo potenciālu, uzsāks jaunu sezonu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Goldensteitas “Warriors”. Šī ziņa ir izsniegta no basketbolista aģenta Artūra Kalniša konta sociālajā tīklā “Instagram”.

Goldensteitas "Warriors" un Dāvis Bertāns

Goldensteitas “Warriors” ir viena no vadošajām NBA komandām, kas zināma ne tikai ar savu panākumu vēsturi, bet arī ar spēles stilu, kas balstās uz ātru un dinamisku basketbolu. Dāvis Bertāns, kurš ir pazīstams ar tālmetieniem, savai spēlei varētu lieliski pieskaņoties pie “Warriors” filozofijas. Šī sadarbība varētu būt nozīmīgs solis Bertāna karjerā, sniedzot iespēju sevi pierādīt augstākajā līmenī.

Aģents Artūrs Kalnītis un mediju atsauksmes

Aģents Artūrs Kalnītis, kas pārstāv Bertānu, savā paziņojumā uzsvēra, cik svarīga ir šī jaunā iespēja Latvijas spēlētājam. Mediji visā pasaulē jau sākuši spekulēt par to, kā Bertāns varētu iekļauties komandā, ņemot vērā viņa iepriekšējo pieredzi un izcilās prasmes. Daudzi eksperti uzskata, ka Bertāna pievienošanās “Warriors” varētu būt izcils papildinājums komandai.

Gaida jauno sezonu

Basketbola cienītāji visā Latvijā un pasaulē ar nepacietību gaida jauno sezonu, cerot, ka Dāvis Bertāns spēs parādīt savas labākās spēles un palīdzēt komandai sasniegt jaunus panākumus. Sekojot līdzi Dāvim Bertānam, būs interesanti redzēt, kā šī sadarbība attīstīsies un kāda būs viņa loma “Warriors” komandas struktūrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas