Džokovičs: "Gribu spēlēt instrumentus, zīmēt, dziedāt, apgūt aktiermākslu, attīstīt zīmolu"Teniss
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Džokovičs: "Gribu spēlēt instrumentus, zīmēt, dziedāt, apgūt aktiermākslu, attīstīt zīmolu"

Džokoviča karjeras beigas un nākotnes plāni

Serbijas tenisa zvaigzne Novaks Džokovičs, pēc ilgstošas dominēšanas tenisa pasaulē, kļūs par pēdējo no "lielā trijnieka", kurā iekļauti arī Rodžers Federers un Rafaels Nadals. 37 gadu vecumā viņš tuvojas sava profesionālā ceļa noslēgumam, taču neskatoties uz to, Džokovičs ir apņēmies izmantot šo pārejas periodu, lai pievērstos jauniem izaicinājumiem un projektiem.

Jauni mākslinieciskie izaicinājumi

Intervijā žurnālā "Vogue" Džokovičs atklāja, ka vēlas pavadīt laiku, apgūstot radošās prasmes, kas nav saistītas ar tenisu. Šis elitārais sportists izteica vēlmi spēlēt mūzikas instrumentus, zīmēt un dziedāt. Viņa interesi par mākslu un mūziku nosaka vēlme attīstīt sevi daudzpusīgi, neapstājoties tikai pie sporta.

Aktiermāksla un zīmola attīstība

Turklāt Džokovičs plāno apgūt aktiermākslu, kas liecina par viņa vēlmi pievērsties izklaides industrijai. Viņš ir pārliecināts, ka varēs izmantot savas fiziskās iemaņas un popularitāti, lai veidotu jaunu personisko zīmolu. "Es gribu attīstīt savu zīmolu un parādīt sevi no citas puses," teica Džokovičs, uzsverot, ka viņam būs daudz iespēju izpausties ārpus tenisa kortiem.

Secinājumi par nākotni

Džokoviča ambīcijas liecina, ka, lai gan viņa tenisa karjera tuvojas beigām, gaidāmo pārmaiņu sajūta ir piepildīta ar optimizmu un radošumu. Viņš mērķtiecīgi plāno ieguldīt laiku un enerģiju jaunu prasmju apguvē, ļaujot saviem faniem un sekotājiem atklāt viņa talantus citās jomās. Tas noteikti būs interesants periods gan viņam, gan viņa faniem, kad Džokovičs pārvērtīsies no tenisa leģendas par daudzpusīgu mākslinieku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas