ECHL līdervienība atvadās no 23 gadus veca latviešu uzbrucējaHokejs — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

ECHL līdervienība atvadās no 23 gadus veca latviešu uzbrucēja

Dominiks Marcinkēvičs atstāj "Reading Royals"

Ziemeļamerikas pēc spēka trešās līgas ECHL komanda "Reading Royals" izsludinājusi, ka atvadījusies no savas zvaigznes, 23 gadus vecā latviešu uzbrucēja Dominika Marcinkēviča. Šī ziņa ir skaļa ne tikai Latvijas hokeja faniem, bet arī visai ECHL līgai, kur Marcinkēvičs bija ieguvis ievērojamu atpazīstamību.

Marcinkēviča karjera "Reading Royals"

Marcinkēvičs pievienojās "Reading Royals" sezonā pirms gada un ātri saprata, kā uzsist hokeja bumbu. Viņš izcēlās ne tikai ar savām prasmēm uz ledus, bet arī ar neatlaidību un ierakstīja sevi komandas vēsturē ar vairākiem ievērojamiem sniegumiem. Viņš kopumā aizvadīja 52 spēles, kurās guva 12 vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles.

Atvadīšanās no komandas

"Reading Royals" paziņoja par šo lēmumu ar atzinību un pateicību Marcinkēvičam par viņa ieguldījumu. Klubs ir pārliecināts, ka viņa talants un aizrautība sniegs misējumu citās komandās. "Dominiks ir bijis daļa no mūsu komandas. Mēs viņam novēlam veiksmi, turpinot savu karjeru," norādīja kluba ģenerālmenedžeris.

Kas sekos tālāk?

Tagad ir jāgaida, kāda būs nākamā Marcinkēviča pazīme, jo vairāki komandu pārstāvji, tostarp no Eiropas un Ziemeļamerikas līgām, izrādījuši interesi par viņa pakalpojumiem. Rudenī gaidāmas jaunās sezonas izvēles un iespējams, ka viņu drīzumā redzēsim uz ledus citā komandā, kur viņš varēs turpināt attīstīt savu karjeru un Latvijas hokeja reputāciju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas