Eirokausos netikusī Marseļa turpina bruņoties un centra uzbrucēju nopērk no konkurentesFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Eirokausos netikusī Marseļa turpina bruņoties un centra uzbrucēju nopērk no konkurentes

Marseļas "Olympique" pastiprina sastāvu

Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" paziņojis par jauna spēlētāja pievienošanos, turpinot aktīvi strādāt pie komandas sastāva pastiprināšanas, neskatoties uz neveiksmīgajiem mēģinājumiem kvalificēties Eirokausos. Klubs ir parakstījis līgumu ar talantīgo uzbrucēju Elī Vaī, kurš līdz šim pārstāvēja "Lens".

Darījuma detaļas

Saskaņā ar oficiālo informāciju, "Lens" par darījumu saņems 25 miljonus eiro, kā arī iespēju saņemt papildus 5 miljonus eiro atkarībā no Vaī snieguma. Šis solis liecina par "Olympique" apņēmību vērst uzmanību uz jauniem talantiem, kuri varētu palīdzēt komandai atgriezties uz uzvarētāju ceļa arī nākotnē.

Elī Vaī – nākotnes cerība

Elī Vaī ir pamanāms spēlētājs Francijas U21 izlasē un jau ir izpelnījies atzinību par savu meistarību un potenciālu. Viņš ir pierādījis sevi kā efektīvs uzbrucējs un ir gaidāms, ka viņa talants varētu būt izšķirošs "Olympique" komandas uzbrukuma līnijā.

Marseļas "Olympique" mērķi

Neveiksmīgie mēģinājumi iekļūt Eirokausos nesplēš kluba ambīcijas. "Olympique" plāno izmantot šos pārrakstīšanas mēnešus, lai stiprinātu komandu un uzlabotu rezultātus nākamajās sezonās. Jaunais darījums ar Vaī ir tikai viens no soļiem, lai uzlabotu komandas konkurētspēju gan Francijā, gan Eiropā. Marseļa turpina meklēt jaunus talantus un investēt nākotnē, cerot uz panākumiem tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas