Eiropas čempions Fokerots nepiedalīsies Eiropas U20 meistarsacīkšu finālturnīrā

Kristians Fokerots izstājas no izlases

Latvijas U20 vīriešu volejbola izlasei, kas gatavojas Eiropas čempionātam, nācies saskarties ar negaidītu zaudējumu. Komanda paliks bez viena no saviem potenciālajiem līderiem Kristiana Fokerota, kurš neizdosies piedalīties šajā nozīmīgajā turnīrā. Šo informāciju apstiprināja izlases galvenais treneris Mārcis Obrumans, sarunā ar LSM.lv.

Izlaistais turnīrs

Eiropas U20 čempionāts sāksies jau nākamās nedēļas sākumā, un Fokerota prombūtne noteikti ietekmēs Latvijas izlases sniegumu. Viņš bija viens no galvenajiem spēlētājiem, uz kuru komanda cerēja balstīties, jo šobrīd Fokerots ir ne tikai talantīgs spēlētājs, bet arī pieredzējis līderis.

Treneris pauž bažas

Mārcis Obrumans izteicies par situāciju, norādot, ka Fokerota prombūtne būs liels zaudējums: "Kristians ir ļoti svarīga komandas daļa. Viņa pieredze un spējas būtu bijušas būtiskas mūsu ambīcijām šajā turnīrā." Treneris arī uzsvēra, ka izlase centīsies pielāgot savu spēli un atrast jaunus līderus, lai kompensētu trūkstošos spēlētājus.

Optimisms un virzība uz priekšu

Neraugoties uz izaicinājumiem, Latvijas U20 izlase ir apņēmības pilna turpināt cīņu par labām vietām turnīrā. Komanda gatavojas cītīgi, un spēlētāji ir motivēti demonstrēt labu sniegumu uz laukuma. "Mums ir talantīgi jaunie spēlētāji, kas ir gatavi pacelties un uzņemties atbildību. Mēs ticam saviem spēkiem!" piebilda Obrumans. Lai gan Fokerota prombūtne ir vilšanās, Latvijas U20 izlase turpinās cīnīties par labu rezultātu Eiropas čempionātā, un līdzjutēji cer uz aizraujošām spēlēm un jauniem panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas