Eksperti skaidro, kad ir viszemākās cenas lidojumiem un viesnīcāmPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 16:00
  • NRA
  • 9

Eksperti skaidro, kad ir viszemākās cenas lidojumiem un viesnīcām

Ceļojumu tendences - Slepenā sezona

Ceļotājiem, kuri vēlas izbēgt no karstuma un lielajiem tūristu pūļiem, ir lieliska iespēja izbaudīt Eiropas slepeno ceļojumu sezonu. Saskaņā ar CNN ziņām, tā ir īpaša laika perioda alternatīva, kad ceļojumi kļūst ne tikai pieejamāki cenā, bet arī piedāvā unikālas pieredzes, kuras parasti nav pieejamas vasaras pīķa laikā.

Viszemākās cenas lidojumiem un viesnīcām

Eksperti norāda, ka laikā no septembra līdz novembrim cenas lidojumiem un viesnīcām ievērojami samazinās. Šajā laika posmā ceļotāji var atrast lidojumus par pat 30% lētāk, salīdzinot ar augusta vidu, kad tūrisms ir visintensīvākais. Viesnīcu cenas arī krītas, padarot to pieejamību plašākai ceļotāju auditorijai.

Noderīgi padomi ceļotājiem

Lai vēl vairāk ietaupītu, eksperti iesaka iepriekš plānot savus ceļojumus un izmantot cenu salīdzināšanas portālus. “Neaizmirstiet ņemt vērā arī mazāk populāras vietas, kuras bieži vien piedāvā līdzīgas, ja ne labākas, viesnīcu un lidojumu cenas,” mudina tūrisma eksperti. Turklāt, ceļojot ārpus galvenās tūrisma sezonas, ir iespēja izbaudīt vietējo kultūru bez pūļiem un lielākas dinamikas.

Secinājums

Eiropas slepenā ceļojumu sezona sniedz unikālu iespēju ceļotājiem ne tikai ietaupīt, bet arī izplatīt vietējās kultūras bagātību burvību. Izvēloties ceļot šajā laika periodā, var sagaidīt pieejamākas cenas un plašāku izvēli, kas padara ceļojumu vēl patīkamāku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas