• 2024. gada 22. augusts 21:00
  • NRA
  • 11

"Ezīšfesta" programmu papildina Prusax, "Mazais princis" un Kivičs

Ezīšfests atsākas ar jauniem māksliniekiem

Šo sestdien, 24. augustā, Tallinas ielas kvartālā jau 12. gadu risināsies urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”. Šis pasākums ir kļuvis par būtisku notikumu Rīgas kultūras dzīvē, pulcējot māksliniekus un apmeklētājus no visas Latvijas. Festivāls piedāvā bagātīgu programmu, kas ietver gan mūziku, gan mākslu, un šogad rīkotāji ir sagatavojuši daudz pārsteigumu.

Slepenie mākslinieki un jaunākie pārsteigumi

Tradicionāli festivāla rīkotāji pēdējās dienās izziņo savus “slepenos māksliniekus”. Šogad festivāls lepni paziņo, ka pievienojušies četri jauni mākslinieki, kuri piesaistīs ikviena apmeklētāja uzmanību. Starp tiem atrodami mīlestības sludinātāji, grupa “Mazais princis”, kuru mūzika noteikti aizkustinās sirdis.

Prusax un Rīmdari – repa un dzejas sajaukums

Festivāls neiztiks bez repa spēles terorista Prusax, kura performances ir zināmas ar spēcīgu enerģiju un nepastāvīgu stilistiku, kā arī Cēsu rīmju pavēlniekiem “Rīmdari”, kuri savā daiļradē apvieno repu ar dzeju, radot unikālu atmosfēru. Viņu uzstāšanās solās būt izaicinoša un ietilpīga jaunajā kultūras izpausmē.

Leģendārais Andris Kivičs uz festivāla skatuves

Neapšaubāmi, festivāla mākslinieku rindas papildina leģendārais Andris Kivičs. Viņa dalība festivālā piesaistīs daudzus uzticīgus fanus, kā arī jaunus interesentus, kuri vēlas iepazīt viņa muzikālo pasauli. Kiviča šarms un karizma noteikti būs nozīmīga festivāla sastāvdaļa.

Noslēgums un gaidāmās aktivitātes

“Ezīšfests” jau 12. gadu rada iespēju Rīgas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem baudīt mākslu un kultūru pilsētvidē. Ar katru gadu festivāls paplašinās, piedāvājot arvien jaunus un interesantus māksliniekus, kas pierāda, ka Rīga ir dzīva un krāšņa ar savām kultūras aktivitātēm. Apmeklētāji aicināti pielādēt savu enerģiju un būt daļa no šī unikālā festivāla noskaņas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas