FOTO. Cilvēkus sanikno kāds uzraksts viesu namāDīvaini
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 11:38
  • NRA
  • 2

FOTO. Cilvēkus sanikno kāds uzraksts viesu namā

Vairāk foto skaties šeit

Viesu nams ar pretrunīgu uzrakstu

Jau trešo dienu pēc kārtas vietējā viesu nama apmeklētāji ir kļuvuši par lieciniekiem neikdienišķam uzrakstam, kas neizpratni radījis ne tikai pašiem ciemiņiem, bet arī vietējo iedzīvotāju vidū. Uzraksts "Zivis un ciemiņi trešajā dienā smird" ir radījis asu reakciju un krasi sadalījis viedokļus par viesmīlības nozari.

Reakcijas un diskusijas

Daudzi cilvēki ir uzskatuši, ka šāds uzraksts ir nepiedienīgs un neatbilst viesmīlības standartiem. Sociālajos tīklos un vietējā medijā ir izskanējuši dažādi kritiski viedokļi par viesu nama īpašnieku gaumi un jūtu trūkumu pret viesiem. "Vai tiešām kāds uzskata, ka tas ir smieklīgi?" jautā vairāki apmeklētāji, uzsverot, ka viesnīcas un viesu namiem jābūt sirdījamiem un pieklājīgiem pret saviem ciemiņiem.

Vai humors vai aizvainojums?

Tomēr ir arī tādi, kuri uzskata, ka šāds uzraksts varētu būt savdabīgs humors. "Varbūt tas ir viedoklis par to, cik svarīgi ir attiecības, ne tikai gastronomiskā pieredze," raksta kāds sociālo tīklu lietotājs. Pastāv doma, ka tas ir veids, kā izcelt viesu nama vienkāršību un neformālās attiecības ar apmeklētājiem, ļaujot tiem pasmieties par situāciju.

Nebūsim pārsteigti par dažādību

Lai arī cik pretrunīgas reakcijas neizraisītu šis uzraksts, fakts ir tāds, ka viesu namu nozares pieeja dažkārt var būt atšķirīga un savdabīga. Arvien vairāk oriģinālu un nestandarta risinājumu tiek meklēti, lai piesaistītu apmeklētājus. Tomēr, cik ilgi šāda pieeja spēs saglabāt viesmīlības principus, paliek atklāts jautājums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas