• 2024. gada 5. augusts 13:29
  • TV3
  • 7

FOTO: Kā ļaudis atpūtās nedēļas izskaņā festivālā "Summer Sound"

Vairāk foto skaties šeit

Festivāla "Summer Sound" Panākumi

Divpadsmitais “Summer Sound” festivāls ir kļuvis par vienu no spilgtākajiem notikumiem šajā vasarā, piedāvājot neaizmirstamus mirkļus un mūzikas baudījumu. Šogad festivāls piesaistījis ievērojamu apmeklētāju skaitu, kas apliecina tā popularitāti un nozīmību kā lielākajam pludmales festivālam Baltijā.

Mūzikas Mīļotājiem Ikviens Prieka Brīdis

Festivālā piedalījās gan pašmāju, gan starptautiskie mākslinieki, kuru spilgtie priekšnesumi sajūsmināja apmeklētājus. No elektroniskās mūzikas līdz popmūzikas hitu izpildījumam – katrs atrada kaut ko sev tīkamāku. Mūzikas baudījums apvienojās ar saulainām pludmales dienām, radot idealu atmosfēru atpūtai un izklaidei.

Nākamais Gads Solīgs

Organizatori jau tagad ir paziņojuši par nākamā gada festivāla norisi. “Summer Sound 2025” notiks 1. un 2. augustā Liepājā, un gaidāmi vēl iespaidīgāki priekšnesumi un aktivitātes. Visi festivāla fani aicināti atzīmēt datumus savos kalendāros un sagatavoties jauniem mūzikas piedzīvojumiem.

FOTO: Atmiņas un Mirkļu Burvība

Festivāla apmeklētājus iepriecināja ne tikai mūzika, bet arī iespēja iemūžināt savus neaizmirstamos mirkļus fotogrāfijās. Vairākas pašas spilgtākās festivāla naktis un prieka pilnie brīži ir iemūžināti fotoattēlos, kas turpmāk kalpos kā lielisks atgādinājums par vasaras svētkiem. Izbaudi "Summer Sound" un piesakies nākamajai naktij, kas sola būt vēl iespaidīgāka un muzikālāka!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas