• 2024. gada 5. septembris 13:20
  • Delfi
  • 10

Foto: Latvijā prezentēts jaunais "Audi Q6 e-tron"

Vairāk foto skaties šeit

Jaunā "Audi Q6 e-tron" prezentācija

Latvijā šonedēļ notika ievērojams notikums automobiļu nozarē – tika prezentēts jaunais "Audi Q6 e-tron". Šis modelis simbolizē Audi apņemšanos paplašināt savu klāstu elektriskās mobilitātes segmentā, kas kļūst arvien svarīgāks mūsdienu tirgū.

Tehnoloģijas un autonomija

"Audi Q6 e-tron" ir simtprocentīgi elektrisks SUV, kas izstrādāts, izmantojot inovatīvo PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformu. Šis modelis piedāvā ievērojamu autonomiju – ar vienu uzlādi tas spēj veikt līdz pat 641 kilometram, kas padara to par lielisku izvēli gan ikdienas braucieniem, gan garākām izsistēm.

Ilgtspējīgas mobilitātes nākotne

Jaunā modeļa prezentācija ir vēl viens solis uzņēmuma ceļā uz ilgtspējīgu nākotni. Audi ir apņēmušies attīstīt augstas klases elektrisko transportu, kas atbilst mūsdienu vides prasībām. Ar "Q6 e-tron" Audi demonstrē savu redzējumu par nākotnes mobilitāti, kurā vides ilgtspēja ir prioritāte.

Cenas un pieejamība

Jaunais "Audi Q6 e-tron" Latvijā ir pieejams sākuma cenā no 72 700 eiro. Šī cena atspoguļo ne tikai augsto kvalitāti un tehnoloģijas, bet arī pāreju uz ilgtspējīgiem transporta risinājumiem. Potenciālie pircēji var gaidīt ne tikai jauna modeļa ierašanos, bet arī Audi apņemšanos nodrošināt augsta līmeņa klientu apkalpošanu. Latvijā "Audi Q6 e-tron" ierodas laikā, kad arvien vairāk cilvēku izvēlas elektriskos transportlīdzekļus, un tas ir kvalitātes un inovācijas simbols, kas noteikti ieinteresēs tirgus baudītājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas