• 2024. gada 10. jūlijs 15:49
  • TV3
  • 12

Foto: Liepājā ar jestru jandāliņu iesildās "Summer Sound"

Vairāk foto skaties šeit

Liepājā notika grandiozā “Summer Sound” iesildīšanas ballīte

Pagājušajā nedēļas nogalē Liepājas piejūras bārā “Cukurfabrik’” notika Baltijā grandiozākā pludmales festivāla “Summer Sound 2024″ iesildīšanas ballīte. Vienkopus pulcējās festivāla atbalstītāji no visas Latvijas, dejojot līdz rīta gaismai.

Lielisks sākums vienam no gaidītākajiem festivāliem Baltijā

Šī bija tikai sākuma ballīte, kas iepazīstināja festivāla apmeklētājus ar sava veida priekšskatu par to, kas viņus sagaida nākamajās dienās. Gaisot festivāla atmosfēra bija pārņemusi klātesošos, kas nebija spējuši pasargāt savu izrautību un enerģiju.

Atbalstītāji apvieno spēkus, lai iepriecinātu festivāla dalībniekus

Neesot pieņemama atstāt visu uz vienu cilvēku pleciem, festivāla atbalstītāji no visas Latvijas vienojās, lai kopīgi radītu neaizmirstamus mirkļus un piedzīvojumus visiem festivāla dalībniekiem. Dejas, mūzika un smiekli bija vien atspulgs no tā, kas sagaida “Summer Sound” festivāla apmeklētājus.

Atvērts festivāla sezons ar gaišu nākotni

Līdz ar šo iesildīšanas ballīti, festivāla sezons tika oficiāli atklāts un solīdām solīm virzās pretī jauniem piedzīvojumiem un mūzikas baudīšanai vasaras saulē. Liepāja kļūs par mūzikas mīļotājiem piemītošu galamērķi, kur tiek sagaidīti un apklāti ar mīlestību un pozitīvismu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas