• 2024. gada 22. aprīlis 22:56
  • Delfi
  • 14

Foto: "Vivus.lv" MTB maratona sezona sākas Ķeguma mototrasē

Vairāk foto skaties šeit

'Vivus.lv' MTB maratona sezona sākas Ķeguma mototrasē

Svētdien, 21. aprīlī, ar aptuveni 750 dalībnieku rekordu visās distancēs Ķegumā, atpūtas un sporta centrā "Zelta zirgs" sākās lielākā kalnu divriteņu (MTB) "Vivus MTB maratona" sezona.

Dalībnieku skaita pieaugumu apliecina gan profesionāļu, gan amatieru intereses par šo sporta veidu un sacensībām, kas notika Ķegumā. Dalībnieki varēja izvēlēties starp dažādām distancēm, kas atbilst gan pieredzējušiem sportistiem, gan tiem, kas tikko sākuši trenēties kalnu divritenī. Sacensības notika gan individuāli, gan komandu veidā, tādejādi radot iespēju visiem interesentiem piedalīties.

Lielākajā maratona distancē – 60 km garumā – uzvaru sieviešu konkurencē izcīnīja Inga Šķēle no MTB Dream Team, bet vīriešu konkurencē pārliecinoši uzvarēja Emīls Liepiņš no Zhe Racing. Šie sportisti parādīja lieliskus rezultātus un tika godalgoti ar medaļām un balvām no sponsoru puses.

Šis bija lielisks starts 'Vivus.lv' MTB maratona sezonai, un sacensību organizatori pauž gandarījumu par veiksmīgu notikumu norisi un dalībnieku iesaisti. Nākamās sacensības ir jau plānotas un tiek gaidītas ar lielu interesi un prieku.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas