Gadu pirms ''Eurobasket 2025'' AB Dambī atklāj turnīram veltītu vides objektu

Turnīram veltītais vides objekts AB Dambī

Šodien, 2024. gada 1. oktobrī, AB Dambī tika atklāts unikāls vides objekts, kas veltīts gaidāmajam Eiropas čempionātam basketbolā ''Eurobasket 2025''. Latvijas Basketbola savienības (LBS) organizētajā pasākumā klātesošie varēja iepazīties ar jauno mākslas darbu, kas simbolizē tikai gadu atlikušā turnīra garu un basketbola sporta popularizēšanu Latvijā.

Biļešu tirdzniecības sākums

LBS arī paziņoja, ka paralēli vides objekta atklāšanai tika uzsākta biļešu tirdzniecība uz pirmo kārtu. Interese par čempionātu jau tagad ir liela, un fani visā valstī tiek aicināti iepirkt biļetes, lai nodrošinātu sev vietu šajā ievērojamajā sporta notikumā.

Kā LBS plāno iesaistīt sabiedrību

LBS izpilddirektors izteica cerību, ka šis vides objekts ne tikai pievērsīs uzmanību tuvākajam Eurobasket turnīram, bet arī aktivizēs sabiedrību un veicinās sporta aktivitātes visā Latvijā. ''Mēs vēlamies, lai basketbols kļūtu par ikdienas daļu Latvijas cilvēku dzīvē,'' viņš uzsvēra.

Eurobasket 2025 - iespēja Latvijai

Eiropas čempionāts basketbolā ''Eurobasket 2025'' ir lieliska iespēja Latvijai parādīt sevi uz starptautiskās skatuves un attīstīt sporta infrastruktūru. LBS ir pārliecināta, ka uz nākamo gadu un turnīra norisi var droši cerēt, un šādi pasākumi palīdzēs piesaistīt ne tikai viesus, bet arī attīstīt sportu valstī.

Nobeiguma doma

Pasākums AB Dambī ir tikai pirmsākums plašai sagatavošanās programmai, kas norisināsies līdz pat ''Eurobasket 2025''. Latvijas Basketbola savienība aicina visus atbalstīt basketbolu un iesaistīties gaidāmajā čempionātā, lai kopīgi izdzīvotu aizraujošas sporta emocijas un lepoties ar mūsu valsts sportistiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas