Gailītis par pirmo uzvaru Bundeslīgā, darbu Vācijā un VEF sniegumu Gulbja vadībāBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Gailītis par pirmo uzvaru Bundeslīgā, darbu Vācijā un VEF sniegumu Gulbja vadībā

Gailīša pirmā uzvara Bundeslīgā

39 gadus vecais Jānis Gailītis, latviešu basketbola treneris, svētdien svinēja nozīmīgu panākumu, vadot Vācijas Bundeslīgas klubu ''Syntainics MBC'' uz pirmo uzvaru jaunajā sezonā. Šis brīdis ir īpaši svarīgs, jo tas atklāj gaidāmās iespējas un izaicinājumus, ar kuriem komanda un tās vadība saskarsies šajā sezonā.

Darbs Vācijā

Gailīša pievienošanās ''Syntainics MBC'' nav tikai personīgs sasniegums, bet arī solis uz priekšu Latvijas basketbola trenera karjerā. Viņš dalījās ar pārdomām par komandas attīstību un komplektāciju, uzsverot nepieciešamību koncentrēties uz komandas saliedētību un individuālo sniegumu. ''Vācija ir augsta līmeņa basketbola zeme, un mums ir jātiecas būt labākajiem,'' viņš piebilda.

VEF Rīga un Mārtiņš Gulbis

Runājot par Latvijas basketbola čempionātu, Gailītis izteica savas domas arī par ''VEF Rīga'' un jauno galveno treneri Mārtiņu Gulbi. Viņš atzīmēja, ka VEF piedzīvo pārmaiņas un komandas sniegums ir bijis stabils. ''Gulbja vadībā komanda attīstās, un es uzskatu, ka viņi būs spēcīgs konkurents nākamajās sezonās,'' sacīja Gailītis.

Darbs ar Latvijas izlasi

Gailītis arī norādīja, ka tuvākajā nākotnē viņam ir plāni strādāt ar Latvijas izlasi, kuras nākamais mačs gaidāms novembra izskaņā. ''Esmu sajūsmā par iespēju strādāt ar šiem talantīgajiem spēlētājiem un ceru, ka mūsu darbs dos rezultātus uz starptautiskās skatuves,'' piebilda treneris.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas