"Garkalne/Livonia" treneris Sokolovs: "Puslaikos bija divas absolūti dažādas komandas"

Zaudējums pret "Baltrex" dublieriem

Pēc sāpīga zaudējuma Lietuvas komandas "Baltrex" dublieriem Baltijas čempionāta regbijā, "Garkalne/Livonia" komanda atgriezās mājās ar sajūtām, kas bija tik dažādas kā viņu spēles sniegums. Pirmajā puslaikā livonieši piedzīvoja smagu kritienu, nonākot zaudētājos ar rezultātu 7:45. Šis rezultāts lika komandai pārdomāt savu sniegumu, jo pirmajā puslaikā viņi nespēja atrast savu spēli.

Divas dažādas komandas puslaikos

Treneris Vilmārs Sokolovs pēc spēles atzina, ka puslaikos "Garkalne/Livonia" bija divas absolūti dažādas komandas. "Pirmajā puslaikā mēs neizskatījāmies labi, nespējām izpildīt pamata taktiskos uzdevumus. Savukārt otrajā puslaikā mēs nostiprinājāmies, parādījām cīņassparu un ieguvām pārliecību," teica Sokolovs. Otrajā puslaikā komandai izdevās uzvarēt ar 22:5, un tas sniedza lielu optimismu par nākamajiem izaicinājumiem.

Nākotnes izaicinājumi

Uz nākamiem mačiem "Garkalne/Livonia" gatavosies ar jaunām mācībām, ko guvuši gan no pirmā, gan otrā puslaika. Sokolovs uzsvēra, ka, lai sasniegtu labākus rezultātus, komanda ir jāattīsta kā vienota vienība, nevis kā divi atsevišķi komplekti. "Mēs nākotnē centīsimies uzlabot savu sniegumu, lai katrs puslaiks būtu kā viens veselums," viņš sacīja.

Atbalsts no faniem

Kā vienmēr, "Garkalne/Livonia" cer uz atbalstu no saviem faniem, kuri ir klāt katrā mačā un sniedz emocijas un enerģiju. Komanda saprot, cik svarīgi ir turpināt strādāt un pilnveidoties, lai iepriecinātu savus atbalstītājus. "Mēs to darām arī viņu dēļ," piebilda Sokolovs, norādot, ka kopā ar komandu tiks meklēti risinājumi, lai uzlabotu sniegumu nākamajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas