Ģimene sildās ar fēnu un gāzes plīti. RNP namam Ledus ielā ilgstoši nepieslēdz apkuriZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Ģimene sildās ar fēnu un gāzes plīti. RNP namam Ledus ielā ilgstoši nepieslēdz apkuri

Problēmas Ledus ielā

Ceturtdien, 17. oktobrī, kāds rīdzinieks izsūtīja ziņojumu "Degpunktā", paužot sašutumu par ilgstošajām apkures problēmām deviņu stāvu mājā Vecmīlgrāvī, Ledus ielā. Iedzīvotāji jau divas nedēļas ir bez nepieciešamās siltuma padeves, kas radījusi lielu neērtību un uztraukumu.

Ģimenes cīņa ar aukstumu

Renārs, tēvs četru meitu ģimenē, stāsta, ka liels izaicinājums ir rūpēties par savām meitām, kad telpas ir aukstas. Lai sasildītos, ģimene ir spiesta izmantot fēnu un gāzes plīti, kas ir ne tikai neparasti, bet arī bīstami. "Kā mēs varam dzīvot tādos apstākļos?" jautā Renārs, paužot savu neapmierinātību ar situāciju.

Trūkst informācijas

Iedzīvotājiem trūkst oficiālas informācijas par apkures nepienācīgu piegādi, un daudzi ir neziņā par iemesliem un laikā, kad tiks atrisināta situācija. Šāda informācijas trūkuma dēļ cilvēki ir spiesti dzīvot nemierā un neziņā par nākotni.

Reakcija no RNP

Lai gan Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) ir atbildīgais par siltuma padevi šajā rajonā, līdz šim nav sniegta nekāda plašāka informācija par risinājumiem vai iemesliem, kādēļ apkure joprojām nav pieejama. Iedzīvotāji cer uz ātru un efektīvu rīcību no RNP puses, lai atgrieztos pie normālas dzīves apstākļiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas