• 2024. gada 8. augusts 11:04
  • TV3
  • 11

Hloja piedzīvojusi saimnieces nodevību! Mince meklē mājas bez citiem mājdzīvniekiem

Hloja meklē jaunas mājas pēc sāpīgas nodevības

Četrus gadus vecā kaķenīte vārdā Hloja ir piedzīvojusi grūtu pārbaudījumu. Viņas saimniece, neizdodasot tikt galā ar Hlojas izturēšanos, ir lēmusi atteikties no savas mīlulītes. Sakarā ar problēmām, kas saistītas ar kaķenes automātisku čurāšanu nepiemērotās vietās, Hloja ir nogādāta dzīvnieku patversmē “Dzīvnieku draugs”.

Problēmas ar uzvedību

Saimniece ir apgalvojusi, ka nespēj risināt situāciju, un, kā vienīgo risinājumu, ir izvēlējusies atteikties no Hlojas. Tomēr patversmes speciālisti norāda, ka problēmas ar kaķa uzvedību bieži vien ir saistītas ar stresu, kas rodas, ja dzīvnieks nedzīvo tam piemērotā vidē. Hloja, atšķirībā no citiem kaķiem, ir pārcelta uz drošu telpu, kur viņa dzīvo nodalīti.

Jaunas iespējas un cerības

Dzīvnieku patversmē Hloja ir parādījusi, ka ir spējīga ievērot kaķu tualetes izmantošanas noteikumus, parādot, ka viņas uzvedība iepriekšējā vidē varētu būt bijusi stresa rezultāts. Patversmes darbinieki cer, ka Hloja drīzumā atradīs jaunas, mīlošas mājas, kur viņa varēs dzīvot bez citiem mājdzīvniekiem, jo viņa ir pieradusi pie klusuma un mierīgas vides.

Palīdzība un atbalsts

Patversmes “Dzīvnieku draugs” darbinieki aicina sabiedrību palīdzēt Hlojai atrast jaunas mājas. Ja esat gatavi sniegt mīlīgu un observējošu vidu bez citiem mājdzīvniekiem, lūdzu, sazinieties ar patversmi, lai uzzinātu vairāk par iespēju adoptēt šo mīļo kaķenīti. Hloja ir pelnījusi otro iespēju un jaunu, laimīgu dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas