Iepazīsties ar festivāla "Fāze" ceļvediAfiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 6. augusts 13:00
  • TV3
  • 12

Iepazīsties ar festivāla "Fāze" ceļvedi

Festivāla "Fāze" īss ievads

Ar straujiem soļiem tuvojas gaidītā jaunās un populārās mūzikas festivāla “Fest Fāze” norises dienas. Šogad festivāls norisināsies 9. un 10. augustā, Zentenes pils apkārtnē, pulcējot gan jaunus, gan atpazīstamus māksliniekus, kuri pārsteigs ar dažādu žanru mūziku.

Mākslinieki, kas uzstājas festivālā

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt plašu mākslinieku klāstu. Starp galvenajiem izpildītājiem ir: - "Carnival Youth" - "Bukte" - "Čipsis un Dullais" - "M. Sencis & Grandmasters Neons" - Luka - "Inspo" - "DJ Krankenwagen" - "Embark" - "Decibels" - "Ziedu Vija" - "Purple Negative" - "Indigo" Katrs no šiem izpildītājiem sola sniegt neaizmirstamu muzikālo pieredzi, piedāvājot gan atpazīstamas dziesmas, gan jaunas kompozīcijas.

Festivāla atmosfēra un aktivitātes

"Fāze" ir ne tikai mūzikas svētki, bet arī lieliska vieta, kur satikt līdzīgi domājošus cilvēkus un izbaudīt trīsdimensionālu mākslu. Festivālā būs pieejamas ne tikai muzikālas performances, bet arī dažādas radošas aktivitātes un darbnīcas, kas ļaus apmeklētājiem piedalīties un izpausties mākslinieciskā veidā. Pilsētas apkārtnes burvība un gleznainā daba nodrošinās ideālu fonu šim svētku notikumam.

Kā iegādāties biļetes

Biļetes uz festivālu "Fāze" ir pieejamas oficiālajā mājaslapā un populāros biļešu tirdzniecības punktos. Ieteicams iegādāties biļetes savlaicīgi, jo jaunākie mākslinieki un bagātīgā programma piesaista plašu publiku un biļetes var ātri izpirkt.

Secinājums

Ja meklējat muzikālo piedzīvojumu un vēlaties izjust jaunās mūzikas burvību jau šovasar, apmeklējiet festivālu “Fāze”! Sagatavojieties dzirdēt jaunas melodijas, satikt talantīgus māksliniekus un piedzīvot unikālu atmosfēru divās neaizmirstamās dienās. Neaizmirstiet pieteikties pasākuma jaunumiem un izbaudīt šo muzikālo ceļojumu kopā ar draugiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas