Izdots "Singapūras Satīna" un rolanda če dziesmas videoIzklaide
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 19:52
  • NRA
  • 5

Izdots "Singapūras Satīna" un rolanda če dziesmas video

Video skaties šeit

Populāro mākslinieku jauns skaņdarbs

Latvijā populārie repa mākslinieki “Singapūras Satīns” un rolands če ir apvienojuši spēkus, lai iepazīstinātu ar savu jauno kopīgo singlu “Riskēt”. Šī dziesma ir iekļauta oktobra sākumā iznākušajā albumā “Super Duper”, kas jau ieguvis plašu klausītāju atzinību.

Video versija pieejama skatīšanai

Šodien abi mākslinieki izlaida arī dziesmas video versiju, kas, protams, piešķir papildus dimensiju un emocijas šim muzikālajam projektam. Video sniedz skatītājiem iespēju labāk izprast dziesmas tematiku un vizuāli iedzīvināt tās vēstījumu.

Albumā “Super Duper” ietvertie stili

Albums “Super Duper” apvieno dažādus muzikālos stilus un elementus, kas raksturo gan “Singapūras Satīna”, gan rolandam če unikālo māksliniecisko pieeju. Tas ir ne tikai muzikāls darbs, bet arī radoša izpausme, kas veicina Latvijas repa kultūras attīstību.

Jaunā dziesma “Riskēt” – vērienīgs solis uz priekšu

“Riskēt” ir dziesma, kas aicina uz drosmi un jaunu pieredzi. Abiem māksliniekiem šis projekts ir svarīgs, jo tas ne tikai bagātina viņu muzikālo repertuāru, bet arī stiprina sadarbību Latvijas mūzikā. Gan “Singapūras Satīns”, gan rolands če ir pazīstami ar savu aizrautību un enerģiju, ko viņi iegulda katrā savā darbā.

Klausītāji aicināti iepazīties

Mūzikas fani un klausītāji ir aicināti doties uz video platformām un iepazīties ar jaunākajiem “Singapūras Satīna” un rolanda če radošajiem centieniem. “Riskēt” kļūst par vēl vienu soli viņu karjerā, un nereti šādi sadarbības projekti rada patīkas pārsteigumus un jaunas tendences mūzikas ainā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas