Izglītības un zinātnes ministrija aicina pieteikt pedagogus  balvai "Gada sporta skolotājs 2024"Citi sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Izglītības un zinātnes ministrija aicina pieteikt pedagogus balvai "Gada sporta skolotājs 2024"

Ievads par konkursu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) aicina visus izglītības iestāžu vadītājus un kolektīvus pieteikt savus izcilos sporta skolotājus ikgadējā konkursā "Gada sporta skolotājs 2024". Šis konkurss ir lieliska iespēja atzīt un novērtēt pedagogus, kuri iegulda pūles jauno sportistu attīstībā un veicina aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Pieteikšanās termiņi

Konkursa pieteikumi jāiesniedz līdz 8. novembrim. Tas ir svarīgs datums, ko nevajadzētu palaist garām, lai jūsu ieteiktais pedagogs varētu pretendēt uz šo prestižo balvu. IZM mudina visus vērsties pie sporta skolotājiem, kuri ir iedvesmojuši ne tikai savus audzēkņus, bet arī dažādas sabiedrības daļas, lai viņi tiktu atzīti par savu ieguldījumu.

Apgalvojumi un apbalvošanas ceremonija

Konkursa uzvarētājs tiks publiski paziņots “Trīs Zvaigžņu balva sportā 2024” apbalvošanas ceremonijā, kas notiks 2025. gada 15. janvārī. Šī ceremonija ir ne tikai svinīgs pasākums, bet arī izcila iespēja sporta skolotājiem, lai saņemtu sabiedrības atzinību un motivāciju turpināt savu darbu ar bērniem un jauniešiem.

Nobeigums un iedrošinājums

Tādēļ aicinām visus interesentus aktīvi pieteikt savus sporta skolotājus konkursam “Gada sporta skolotājs 2024”. Izceliet tos pedagogu talantus, kas iedvesmo un motivē jauniešus sportot, veicinot veselīgu dzīvesveidu. Galu galā, sporta skolotāja darbs ir svarīgs ieguldījums bērnu un jauniešu attīstībā un nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas