Izkonkurēja nedēļas laikā: Artūrs Šilovs NHL sezonas sākumā attopas aiz Kevina Lankinena mugurasSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Izkonkurēja nedēļas laikā: Artūrs Šilovs NHL sezonas sākumā attopas aiz Kevina Lankinena muguras

Sezonas sākums un šī brīža situācija

Vankūveras “Canucks” šobrīd piedzīvo izaicinājumiem bagātu Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas sākumu. Komanda, ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, līdz šim ir izcīnījusi vienu uzvaru, taču šī panākuma pamatā ir somu vārtsargs Kevins Lankinens, kurš šobrīd rāda lieliskus sniegumus laukumā.

Kevins Lankinens kā līgas zvaigzne

Lankinens ir kļuvis par vienu no labākajiem vārtsargiem NHL, nodrošinot “Canucks” stabilitāti aizsardzībā. Viņa prasmes un precizitāte vārtos ir nozīmīgi faktori, kas palīdzējuši komandai gūt šās sezonas vienīgo uzvaru. Lankinena veiktspēja līdz šim liecina, ka viņš spēj nostiprināties līgas augšgalā, kas viņam paver plašas iespējas nākotnē.

Artūra Šilova cīņa par vietu

No otras puses, Artūram Šilovam joprojām ir daudz jāstrādā, lai pārliecinātu trenerus par savu spēju saglabāt vietu komandā. Šilova situācija ir sarežģīta, jo viņa vieta vārtos ir apdraudēta pēc Tačera Demko atgriešanās. Lai izvairītos no nosūtīšanas uz fārmklubu, Sportista perspektīvai ir jāuzlabojas, un viņam jāspēj demonstrēt savu potenciālu, kad viņam tiks sniegta iespēja.

Nākotnes izaicinājumi un iespējas

Šajā sezonā šķiet, ka Šilovam būs jāsacenšas ne tikai ar Lankinenu, bet arī ar pašu Demko, kas liek sportistam rīkoties steidzamāk un efektīvāk. Līdz ar to, Artūram šī ir lieliska iespēja parādīt savas prasmes, gūt pieredzi un strādāt pie sava snieguma, lai nodrošinātu sev stabilu vietu “Canucks” komandā un NHL kopumā. Tāpat kā visi hokejisti, arī Šilovs saprot, ka tikai ar smagu darbu un apņēmību var sasniegt savus mērķus un palikt konkurētspējīgam. Nākamajās spēlēs būs interesanti redzēt, kā attīstīsies situācija un vai Artūrs spēs izcelties, tuvojoties sezonas svarīgākajiem brīžiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas