"Ford" sola Nirburgringā pārspēt "Porsche" ar "Mustang GTD"Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

"Ford" sola Nirburgringā pārspēt "Porsche" ar "Mustang GTD"

Ford ambīcijas pārspēt Porsche

Amerikāņu autoražotājs "Ford" ir izsludinājis ambiciozu plānu, kas paredz jauna rekorda uzstādīšanu Nirburgringā ar savu jauno "Mustang GTD". Šis solījums apsteidz tradicionāli spēcīgās Vācijas automašīnu ražotājus, tostarp kultūrvēsturisko "Porsche", kas jau ilgu laiku ir saistīts ar izcilu sniegumu šajā prestižajā trasē.

Video, kas apliecina centienus

Sociālajos tīklos ir noplūdis īss video, kurā redzams "Mustang GTD" testēšanas process, uzsverot ražotāja mērķus. Šis video ne tikai palielina interesi par jauno modeli, bet arī kalpo kā apliecinājums "Ford" nopietnajām ambīcijām sakarā ar Nirburgringu, kas ir pazīstams arī kā "Zaļā ellē" un kurā gadu gaitā ir ievēroti daudzi automašīnu ātruma rekordi.

Nirburgringas rekordi un konkurences garīgums

Nirburgringa trase ir izslavēta visā pasaulē ne tikai tā tehniskā sarežģītības dēļ, bet arī konkursa garīguma dēļ, kas valda starp automašīnu ražotājiem. "Ford" cer ne tikai pārspēt līdzšinējo Amerikas auto rekordu, bet arī izcīnīt profesionālo atzinību no autovadītājiem un entuziastiem visā pasaulē.

Mustang GTD kā nākotnes simbols

"Mustang GTD" ir radīts, lai apvienotu jaudu, inovācijas un tehnoloģiju, kas atspoguļo "Ford" centienus pielāgoties mūsdienu autoindustrijas prasībām. Ar šādu ambīciju "Ford" ne tikai stiprina savu pozīciju tirgū, bet arī uzsver, ka amerikāņu auto ražotāji spēj sacensties ar vislabākajiem Eiropā. Raugoties uz priekšu, visi automašīnu fani ar nepacietību gaida, kādi būs rezultāti šo ambīciju īstenošanā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas