Japāņiem 12 vārti divās spēlēs, Uzbekistāna un Irāna dominē grupā, Sonam uzvaras vārti MuskatāFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Japāņiem 12 vārti divās spēlēs, Uzbekistāna un Irāna dominē grupā, Sonam uzvaras vārti Muskatā

Japāņi dominē ar iespaidīgu rezultātu

Jauno 2026. gada Pasaules kausa kvalifikācijas Āzijas zonas (AFC) trešajā posma spēļu kārtu noslēdzās ar brīnišķīgu rezultātu, kas apliecina Japānas valstsvienības spēku. Japāņi šajās divās spēlēs guva iespaidīgus 12 vārtus, apliecinot savu meistarību un augsto sagatavotību.

Uzbekistāna un Irāna uzvar grupā

Uzbekistānas un Irānas futbola komandas arī izcīnīja otrās uzvaras savās spēlēs, nostiprinot savas pozīcijas grupā. Uzbekistāna turpināja savu sekmīgo gājienu, savukārt Irāna apliecināja, ka ir nopietna konkurente ceļā uz pasaules čempionātu. Abu komandu panākumi sacensībās norāda uz to, ka šogad Āzijas futbolā būs sīva konkurence.

Sonam izcīna uzvaru Muskatā

Dienvidkorejas futbolisti beidzot guvuši savu pirmo uzvaru, kad viņi izbraukumā pārspēja Omānu ar 3:1. Spēles izšķirošais vārts guva Son, kurš sevi pierādīja kā neatsveramu komandas spēlētāju. Viņa precīzā izpildījuma dēļ Dienvidkorejas komanda spējusi atgūt pārliecību un cerības uz kvalifikāciju uz 2026. gada Pasaules kausu.

Secinājumi par Āzijas futbola finansiālo nākotni

Šīs spēles rezultāti liecina par pieaugošo konkurenci Āzijas futbolā, kurām pievienojas ne tikai tradicionāli spēcīgas komandas, bet arī jauni spēlētāji, kas spēj ieviest pārmaiņas. Sekojot attīstībai un šiem rezultātiem, iespējams, ka redzēsim daudz interesantu notikumu tuvākajā nākotnē, jo komandas cenšas sasniegt augstāko futbolu pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas