Kino, teātris un īpaša instalācija. Iepazīstina ar festivāla «Zemlika» bezmaksas programmu
Kultūra
Foto un virsraksts: LSM
  • aizvakar 17:46
  • LSM
  • 5

Kino, teātris un īpaša instalācija. Iepazīstina ar festivāla «Zemlika» bezmaksas programmu

Festivāla "Zemlika" būtība

Šogad Durbē, 18. un 19. oktobrī, notiks mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls "Zemlika", kas ik gadu pievērš apmeklētāju uzmanību ar savu radošo pieeju un daudzveidīgajām aktivitātēm. Festivāls ir ne tikai iespēja iepazīt vietējās kultūras bagātības, bet arī platforma, kurā tiek apvienotas dažādās mākslas formas.

Bezmaksas pasākumi visiem

Viens no festivāla galvenajiem mērķiem ir nodrošināt pieejamību visiem interesentiem, tādēļ būtiska festivāla sastāvdaļa ir bezmaksas programma. Apmeklētāji varēs patstāvīgi izbaudīt kino, teātrī un dažādas mākslas instalācijas, kas piedāvās daudzveidīgu un interesantu pieredzi.

Kino un teātris festivālā

Kino cienītājiem tiks piedāvātas filmas no Latvijas un starptautiskā mēroga, kas reflektē par aktuālām sociālām tēmām. Savukārt teātra izrādes garantēs unikālu emocionālu pieredzi un iespēju redzēt jaunākās iestudējumu interpretācijas.

Īpaša mākslas instalācija

Festivāla "Zemlika" ietvaros apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar īpašu mākslas instalāciju, kas radīta tieši šim notikumam. Šī instalācija solās būt vienreizēja un inovatīva, apvienojot dažādas mākslas formas un aicinot apmeklētājus iesaistīties radošajā procesā.

Secinājums

Festivāls "Zemlika" Durbē ir lieliska iespēja piedzīvot kultūras pārpilnību, iepazīstoties ar kino, teātri un mākslu bez maksas. Šis pasākums noteikti piesaistīs gan vietējos iedzīvotājus, gan viesus, sniedzot iespēju izbaudīt Latvijā radītu mākslu un kultūru. Neaizmirstiet ieplānot datumus un piedalīties šajā aizraujošajā pieredzē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas