Kiseļovs: agri vai vēlu karš pieklauvēs arī pie maskaviešu durvīmPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 18:43
  • NRA
  • 5

Kiseļovs: agri vai vēlu karš pieklauvēs arī pie maskaviešu durvīm

Kiseļovs: Karš agri vai vēlu pieklauvēs arī pie Maskaviešu durvīm

Šķiet, Jevgēņija Kiseļova vārds komentārus neprasa. Viņš ir pazīstams kā viens no spriestākajiem Krievijas žurnālistiem, kurš ilgus gadus sniedzis komentārus par politiskajiem notikumiem un starptautiskajām attiecībām. Daudzi viņu atpazīst no laikiem, kad strādāja raidījumā “Itogi”, kur viņa analīze un viedokļi bija neaizvietojami.

Kiseļovs un 2008. gada lēmums

Jevģenijs Kiseļovs ir interesants figūra ne tikai Krievijas, bet arī Ukrainas kontekstā. Pārcelšanās uz Ukrainu 2008.gadā daudzus šokēja; viņš negribēja klanīties Putina propaganda, kas jau kopš viņa preses darbiem ir bijusi acīmredzama. Šis lēmums apliecina viņa principiālo nostāju pret Krievijas politiku un noslieci uz brīvāku viedokļa paušanu.

Kiseļova balsis par karu Ukrainā

Pašreizējā situācija Ukrainā un Krievijā aktualizē Kiseļova balsi vēl vairāk. Viņa populārais YouTube kanāls ir kļuvis par platformu, kurā viņš komentē notikumus, kas skar ne tikai Ukrainu, bet arī Krievijas iedzīvotājus. Viņš pauž viedokli, ka karš, kas jau ilgstoši norisinās kaimiņvalstī, agri vai vēlu pieklauvēs arī pie maskaviešu durvīm.

Frāze, kas satrauc

Kiseļovs uzsvērti atzīmē, ka ikdienas dzīve Krievijā, itin īpaši Maska, nevar būt pasargāta no globāla konflikta sekām. Šis apgalvojums, ka karš vienmēr skar visus, jo īpaši šādos apstākļos, liek aizdomāties par situāciju, ar kurām saskaras ikviens, kurš šajā reģionā dzīvo. Jevģenija Kiseļova prognozes par karu un tā sekām ir satraucošas un liek domāt par to, kādas ir risinājumi un pārvērtības, kas jāveic, lai nodrošinātu mieru un stabilitāti reģionā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas