Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Raimondu Lazdiņu

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Raimondu Lazdiņu

Šoreiz VEF podkāstā viesojās jaunievēlētais Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Raimonds Lazdiņš, kurš pastāstīja par saviem galvenajiem izaicinājumiem, futbola un basketbola federāciju atstāšanu “jaņos” un to, vai viņš ir uz ilgu laiku Latvijas sportā.

Raimonda Lazdiņa izaicinājumi

Raimonds Lazdiņš VEF podkāstā dalījās ar savu skatījumu uz ar sportu saistītajiem izaicinājumiem, ar kuriem nākas saskarties kā Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentam. Viņš atklāja, ka viens no galvenajiem uzdevumiem ir veicināt sporta attīstību visā valstī, ne tikai galvaspilsētā.

Futbola un basketbola federāciju atstāšana “jaņos”

Raimonds Lazdiņš uzsvēra, ka viņam ir svarīgi atstāt futbola un basketbola federāciju darba pienākumus tiem, kuriem šī sfēra ir īpaši tuva un sirdij tuva. Viņš uzsvēra, ka būtiski ir nodrošināt sportistiem labākos apstākļus attīstībai un panākumiem.

Raimonds Lazdiņš par savu nākotni Latvijas sportā

Raimonds Lazdiņš pauž optimismu par savu nākotni Latvijas sporta jomā un apņemas turpināt darbu ar mērķi veicināt sporta attīstību un popularitāti valstī. Viņš pauž gatavību strādāt cieši kopā ar citām sporta organizācijām, lai panāktu kopīgos mērķus un veicinātu labklājību sporta nozarē.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas