Latvieši Islandē: Jaunzemam neizdodas noturēt sevis uzstādīto latiņuBasketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvieši Islandē: Jaunzemam neizdodas noturēt sevis uzstādīto latiņu

Divi latvieši Islandes basketbola meistarsacīkstēs

Ceturtajā vakarā Islandes basketbola meistarsacīkstēs laukumā devās divi latvieši, piedaloties sīvās cīņās par uzvaru savās komandās. Šis mačs piedāvāja iespēju abiem spēlētājiem demonstrēt savas prasmes un veicināt savu komandu sniegumu turnīrā.

Tindastóll iegūst pārliecinošu uzvaru

Dāvis Gekas, spēlējot “Tindastóll” komandā, palīdzēja savai vienībai izcīnīt svarīgu uzvaru pret “Íþróttafélag Reykjavíkur”, rezultātā 93:82. Ar šo uzvaru “Tindastóll” palielināja savu bilanci līdz 1-1, kas sniedz optimismus par turpmākajām spēlēm un komandas potenciālu.

Linards Jaunzemam grūti noturēt latiņu

Savukārt Linards Jaunzemam un viņa komandai “Knattspyrnufélag Reykjavíkur” šajā vakarā neveicās tik labi. “Knattspyrnufélag Reykjavíkur” ar nelielu starpību 86:87 piekāpās Gardabairas “Stjarnan”. Šī zaudējuma rezultātā Jaunzema komandas bilance tagad ir 1-1, kas liecina, ka turpmāk būs jāpieliek papildu pūles, lai turpinātu cīņu par augstākām vietām turnīrā.

Latviešu sportistu cīņas uz laukuma

Gan Gekam, gan Jaunzemam ir jāsvin šī jaunā pieredze Islandē, jo tas ir lielisks veids, kā attīstīt savas prasmes un paplašināt profesianālo basketbola pieredzi. Cerams, ka viņi turpmākajā sezonā spēs apvienot spēkus un nodrošināt stabilāku sniegumu savās komandās, kā arī iedvesmot citus jaunos sportistus Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas