Latviešu dīdžejs dancina ļaudis populārā ballīšu vietā MaltāBallītes
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:05
  • TV3
  • 3

Latviešu dīdžejs dancina ļaudis populārā ballīšu vietā Maltā

Latviešu dīdžejs uzstājas Maltā

Oktobra vidū Maltas naktsklubā “Gianpula Main Room” notika īpašs pasākums, kurā piedalījās Latvijā pazīstamais dīdžejs [Ex] da Bass. Šis bija viņa pirmais uzstāšanās solis uz saulainās saliņas, kurā apvienojas dažādas kultūras un mūzikas stili.

Ceļojums uz sauli

Dīdžejs [Ex] da Bass devās uz Maltu septembra beigās, vēlējoties ne tikai uzstāties, bet arī veidot jaunas kontaktus izklaides industrijā. Šī ceļojuma laikā viņš meklēja iespējas paplašināt savu muzikālo redzesloku un dalīties ar savu māksliniecisko redzējumu ar plašāku auditoriju.

Pirmās ballītes piedzīvojums

Latviešu dīdžejs jau ir iedzīvojies Maltā un nospēlējis vairākas ballītes, piesaistot tādu apmeklētāju interesi, ka viņa uzstāšanās kļūst par neaizmirstamu notikumu. “Gianpula Main Room” ir populāra ballīšu vieta, kurā pulcējas cilvēki no visas pasaules, un [Ex] da Bass spējis apvienot enerģiju un muzikālo noformējumu, kas ir izsistams līdzās citiem ievērojamiem māksliniekiem.

Noslēgums

[Ex] da Bass ir kļuvis par nozīmīgu figūru Maltas naktsdzīvē un turpinās attīstīt savu karjeru. Ar katru uzstāšanos viņš pierāda, ka Latvijā radītais talants var sasniegt starptautisku atpazīstamību, vairojot latviešu mūzikas klātbūtni pasaulē. Bauda un enerģija, ko viņš nes uz skatuves, ir pierādījums tam, ka mūzika apvieno cilvēkus, neatkarīgi no valsts vai kultūras.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas