Latvijas basketbolisti bezspēcīgi pret frančiem, noslēdzot dalību Eiropas kausā

Latvijas basketbolistu iznākums Eiropas kausā

Latvijas vīriešu 3x3 basketbola izlase noslēgusi savu dalību Eiropas kausa izcīņā, piedzīvojot otro zaudējumu divās spēlēs. Pirmā spēle turnīrā nebija veiksmīga, un latviešiem vajadzēja uzvaru pār Franciju, lai saglabātu cerības uz nākamajām spēlēm. Diemžēl tas izrādījās neatrisināms uzdevums.

Francijas komanda rāda izcilību

Kā izrādījās, Francijas izlase bija krietni pārāka par Latvijas komandu. Mača gaitā francūži demonstrēja izcilu spēli, uzņemot iniciatīvu un kontrolējot spēles tempu. Latvijas basketbolisti cīnījās ar visām savām spēka un sezonas pieredzes rezerves, taču tika aizsūtīti mājās ar neveiksmi – 15:21.

Reakcija uz zaudējumu

Pēc spēles Latvijas izlases treneris un spēlētāji pauda vilšanos par rezultātu. “Mēs centāmies, bet Francija spēlēja ļoti labi. Mums ir jāanalizē savas kļūdas un jākoncentrējas uz nākamajām iespējām,” sacīja viens no komandas līderiem. Publicētās atziņas pēc spēles norādīja uz nepieciešamību uzlabot aizsardzību un efektivizēt uzbrukuma taktiku.

Priekšā jaunām iespējām

Lai arī šī izcīņa beigusies ne tik veiksmīgi, Latvijas basketbolistiem ir priekšā jaunas iespējas. Turnīri un sacensības turpinās, un komandai ir jāizmanto iegūtā pieredze, lai nākamajās sacensībās spētu parādīt labāku sniegumu. Latvijas basketbola fani paliek uzticīgi un cer uz uzlabojumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas