Latvijas rallijkrosa čempionam Joelim sadeg autobuss ar sporta automašīnu tajāMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas rallijkrosa čempionam Joelim sadeg autobuss ar sporta automašīnu tajā

Trīs profesionāļi izsaukti uz ugunsgrēku

Otrdienas vakarā Latvijas rallijkrosa čempiona Joela autobuss piedzīvoja nepatīkamu incidentu uz autoceļa Veckalsnava-Sauleskalns. Transporta līdzeklis, kurā atradās sporta automašīna, aizdega ar atklātu liesmu, bloķējot ceļu un radot satiksmes traucējumus. Sākotnēji aculiecinieki ziņoja, ka uguns izcēlusies smagajā kravas automašīnā, taču drīz vien noskaidrojās, ka tā ir rallijkrosa čempiona autobuss.

Ugunsdzēsības dienests reaģē ātri

Notikuma vietā nekavējoties ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kurš strādāja, lai nodrošinātu, ka liesmas neturpināja izplatīties un bija droši kontrolētas. Papildus ugunsdzēsējiem uz notikuma vietu ieradās ātrās palīdzības brigāde un policija, kas palīdzēja novērst satiksmes plūsmu un nodrošināja drošību.

Sportista drošība ir prioritāte

Lai gan notikuma detaļas vēl tiek skaidrotas, ir svarīgi uzsvērt, ka nevienam no klātesošajiem netika nodarīti ievērojami ievainojumi. Joela komanda ir apņēmības pilna izprast incidenta cēloņus un nodrošināt, ka šādi negadījumi turpmāk nenotiek. Sportists ir pazīstams ne tikai ar saviem sasniegumiem rallijkrosā, bet arī ar aktīvu attieksmi pret saviem līdzjutējiem, līdz ar to viņš ir apņēmies dalīties ar informāciju par notikušo.

Noslēgumā – cīņa par uzvarām turpinās

Neskatoties uz šo nepatīkamo incidentu, Joela komanda turpinās sagatavoties nākamajiem rallijkrosa čempionāta posmiem. Sportista entuziasms un apņēmība ir lielisks iedvesmas avots, lai turpinātu cīņu par uzvarām trasē. Mēs ceram, ka gatavošanās posmi būs veiksmīgi un turpmākajos notikumos redzēsim viņu uz goda pjedestāla.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas