Ļebedevs pirms mačiem Biķerniekos: "Spīdvejā ir gladiatoru motoru sports"

Ļebedevs par spīdveju: gladiatoru sporta veids

Latvijas vadošais spīdveja braucējs Andžejs Ļebedevs pirms gaidāmajiem sacensībām Biķernieku trasē uzsvēris, ka spīdvejs ir ne tikai sporta veids, bet arī ir slepenu piedzīvojumu pasaule, kurā dalībnieki ir līdzīgi gladiatoriem. "Spīdvejā ir gladiatoru motoru sports," viņš uzsver, norādot uz prasmi un drosmi, kas nepieciešama, lai sacenstos šajā ātrumā piepildītajā sportā.

Biķernieku trases specifika

Ļebedevs atklāja, ka Biķernieku trases spīdveja trekam ir īpaša trajektorija, kas to padara unikālu salīdzinājumā ar citiem rajoniem. "Katrs līkums un taisne šeit ir izaicinājums, kas prasa no braucējiem augstu koncentrēšanos un meistarību," sacīja sportists. Šī specifiskā trajektorija ļauj sacensībām iegūt neparedzamu un dinamisku raksturu, kas piesaista gan dalībniekus, gan līdzjutējus.

Sagaidāmās sacensības un konkurence

Sarunā ar žurnālistiem Ļebedevs arī izteica cerības par gaidāmajām sacensībām, norādot uz konkurences graujošo raksturu. "Viegli nebūs, tomēr esmu gatavs cīnīties un sniegt labāko izpildījumu," teica viņš. Kā pieredzējis braucējs, Andžejs uzskata, ka ir svarīgi saglabāt mierīgumu un fokusēties uz katru braucienu atsevišķi.

Atbalsts no līdzjutējiem

Braucējs pauda pateicību par līdzjutēju atbalstu, kas ir būtisks, lai veicinātu sportistu sniegumu trasē. "Katrs plaukšķinājums un katra sauciena izdvešana no tribīnēm motivē mūs, braucējus, doties uz priekšu," viņš piebilda. Ļebedevs ir pārliecināts, ka spīdveja fani Biķernieku trasē izveidos neaizmirstamu atmosfēru, kas piešķirs papildu sparu sacensībām. Arī nākotne izskatās solīga, un Andžejs Ļebedevs ir apņēmības pilns pierādīt, ka Latvijas spīdvejs ir spēks, ar kuru rēķināties uz starptautiskās skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas