• 2024. gada 7. septembris 19:54
  • Delfi
  • 4

Liepājā 3100 "Sadales tīkla" klientu paliek bez elektrības

Tehnoloģiskais traucējums Liepājā

Sestdien, 30. septembrī, ap pulksten 19.30 Liepājā tika reģistrēts tehnoloģisks traucējums vidējā sprieguma elektrotīklā. Šis incidents radījis ievērojamu neērtību aptuveni 3100 "Sadales tīkla" klientiem, kas palikuši bez elektroapgādes, galvenokārt Klaipēdas, Dzintaru un Siguldas Uliha ielas apkārtnē.

Klientu apkalpošana un atjaunošanas darbi

Uzņēmums "Sadales tīkls" paziņoja par situācijas smagumu un norādīja, ka darbi pie elektroapgādes atjaunošanas norisinās. Kompānija strādā pie tehnoloģiskā traucējuma novēršanas un meklē risinājumus, lai atjaunotu elektrības piegādi skartajiem rajoniem. Klientiem ir ieteikts sekot līdzi informācijai uzņēmuma sociālajos tīklos un oficiālajā mājaslapā.

Iepriekšējās pieredzes un nākotnes perspektīvas

Šādi traucējumi nav jauns fenomena Liepājā, tomēr uzņēmums uzsver, ka regulāri tiek veikti investīciju uzlabojumi, lai, cik iespējams, samazinātu šādu incidentu biežumu. "Sadales tīkls" ir apņēmies uzlabot infrastruktūru, lai nodrošinātu stabilāku un drošāku elektroapgādi visiem iedzīvotājiem. Klientiem tiek lūgts saglabāt pacietību, kamēr notiek atjaunošanas darbi un ir garantēta informācijas pieejamība par situāciju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas