Liepājas futbolistēm uzvara Latvijas Virslīgas mačā

Uzvara Liepājā

Liepājas Futbola skolas komanda sestdien, 2. novembrī, izcīnījusi nozīmīgu uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) mačā. Spēle notika Liepājas stadionā, kur vietējās futbolistes uzņēma "Iecava"/DFS vienību.

Spēles gaita

Mača laikā liepājnieces pierādīja savu spēku, sākot spēli ar pārliecinošu agresivitāti. Pirmajā puslaikā komanda guva divus vārtus, tomēr viesi no "Iecava"/DFS arī spēja izcīnīt vienus vārtus. Otrajā puslaikā liepājnieces papildināja savu vārtu skaitu ar vēl diviem golu, savukārt viesi izdevās gūt vēl vienus vārtus, rezultātā noslēdzot spēli ar 4:2.

Būtiskie punkti

Liepājas Futbola skolas komandas uzvara ir svarīgs solis cīņā par augstākām vietām turnīra tabulā. Šī uzvara pierāda komandas spēju sacensties ar Latvijas spēcīgākajām vienībām un saglabā cerību uz vietu izslēgšanas spēlēs. Pārsteidzoši ir tas, ka šī ir jau piektā uzvara pēc kārtas, liekot liepājnieces nostādot sevi kā nopietnu претendentu uz čempionāta titulu.

Atsauksmes un nākotnes prognozes

Pēc spēles komandas galvenais treneris izteica apmierinātību ar komandas sniegumu, uzsverot, ka meitenes ir ieguldījušas lielu darbu treniņos un tas ir devis rezultātus. Nākamajā spēlē liepājnieces gaida vēl viens izaicinājums, un treneris cer, ka komanda turpinās rūpīgi strādāt, lai atkārtotu šādas veiksmīgas iznākumus arī turpmāk. Šī uzvara ne tikai stiprina Liepājas komandas pozīcijas, bet arī liek saskatīt spožākus nākotnes apvāršņus Latvijas sieviešu futbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas