"Livonia/Garkalne" Baltijas čempionātu iesāk ar teicamu otro puslaiku, bet zaudējumu "Baltrex"

Garkalne/Livonia uzsāk Baltijas čempionātu

Svētdien RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” devās uz Lietuvas pilsētu Šauļiem, lai uzsāktu Baltijas čempionātu regbijā. Komanda bija apņēmības pilna un cerēja izcīnīt uzvaru pret vietējiem Šauļu “Baltrex” dublieriem.

Teicams otrais puslaiks

Pēc pirmā puslaika “Garkalne/Livonia” nespēja parādīt labāko savu sniegumu, tomēr otrā periodā komanda demonstrēja izcilu sniegumu, uzvarot pretiniekus ar 22:5. Šis rezultāts liecināja par komandas spēku un apņēmību, kā arī par labu sadarbību laukumā.

Pārāk daudz "izlieto" pirmajā puslaikā

Diemžēl “Garkalne/Livonia” pirmā puslaika sniegums nepieļāva tiem pietiekamu rezultātu, un līdz ar to komanda beigās cieta zaudējumu ar 29:50. Treneris uzsvēra, ka pirmajā puslaikā pieļautās kļūdas un nespēja realizēt gūtos punktus bija izšķiroši.

Nākamā iespēja un optimisms

Neskatoties uz zaudējumu, “Garkalne/Livonia” var būt lepna par savu sniegumu otrajā puslaikā. Komanda apņēmās mācīties no kļūdām un uzlabot savu spēli nākamajos mačos. Nākamais izaicinājums būs jauna iespēja pierādīt sevi uz regulārās sezonas turpinājumā, un fani var gaidīt labākus rezultātus tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas