"Livonia" kapteine Širve: "Esam progresējušas un tuvojamies "Selenai""

Livonia kapteine par sezonas sasniegumiem

Latvijas sieviešu regbija čempionāta šīs sezonas otrās labākās komandas “LSPA/Livonia” kapteine Alise Lakija Širve dalījās ar savām domām par komandas sniegumu šajā sezonā. Širve uzsvēra komandas progresu un apliecināja, ka viņas spēlētājas ir tuvu, lai pārspētu pēdējo gadu līderes “Selena”. "Esam progresējušas un tuvojamies viņām, taču vēl joprojām ir daži punkti, pie kuriem mums jāstrādā," viņa teica.

Komandas izaicinājumi un mērķi

Širve minēja, ka “Selena” ir izcila komanda, kas pēdējos gados ir dominējusi Latvijas sieviešu regbija laukumā. Viņa norādīja, ka lai gan “Livonia” ir spējušas sasniegt augstus rezultātus, joprojām ir jāstrādā pie vairākiem elementiem, kas trūkst, lai spētu sacensties ar līderēm. "Mums ir nepieciešams vairāk pieredzes un jāuzlabo mūsu spēļu metodes," viņa piebilda.

Trenera viedoklis par jauno pieeju

Komandas treneris Elmārs Šefanovskis, runājot par komandas attīstību, uzsvēra, ka ir svarīgi intensīvāk strādāt pie spēles stratēģijām un metožu uzlabošanas. "Mēs esam uz pareizā ceļa, taču ir nepieciešams veikt papildu piepūli, lai iegūtu vajadzīgo pieredzi un drošību laukumā. Tikai tā mēs varēsim pacīnīties līdzīgi ar “Selenas” spēlētājām," viņš sacīja.

Nākotnes perspektīvas

Ar optimistisku skatījumu uz sezonas turpinājumu, “Livonia” komanda turpinās strādāt pie savu mērķu sasniegšanas un apņēmības turpināt attīstīties. Fani un atbalstītāji ar nepacietību gaida nākamos mačus, cerot uz uzvarām un izsistumu no konkurenci ar “Selena”. Kaut arī ceļš ir garš, komanda ir jaudīga un pilna apņemšanās, lai sasniegtu izvirzītās ambīcijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas