Livonietes otrās Latvijas čempionāta 2. posmā regbijā sievietēm, "Selena" atkal uzvar

Latvijas čempionāta 2. posms regbijā sievietēm

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notika otrā posma sacensības Latvijas čempionātā regbijā-7 sievietēm. Šī pasākuma ietvaros sacentās sešas komandas, katra no kurām centās izcīnīt uzvaru un nopelnīt svarīgus punktus čempionāta kopvērtējumā.

RK "Selena" triumfs

Regbija klubs “Selena” turpināja demonstrēt izcilu sniegumu un izcīnīja uzvaru šajā posmā. Komanda, kas jau iepriekš bija izrādījusi spēku un izturību, arī šoreiz kāpināja intensitāti un rādīja pārliecinošu sniegumu visās spēlēs, noslēdzot posmu ar pirmo vietu.

RK “LSPA/Livonia” panākums un otrais gabals

Lai arī RK “LSPA/Livonia” komanda cīnījās ar lielu apņēmību un talantu, viņi beigās piekāpās RK “Selena” spēcīgo sniegumu. Neskatoties uz zaudējumu, “LSPA/Livonia” izcīnīja otro vietu un apliecināja, ka ir pelnījuši cienīgu atzinību par saviem centieniem un tiešā veidā paaugstināja savu pozīciju kopvērtējumā.

Komandu sniegums un nākotnes perspektīvas

Ņemot vērā šī posma rezultātus, ir skaidrs, ka sacensībā piedalās stipras komandas un katra no tām ir spējīga pārsteigt. Gan “Selena”, gan “LSPA/Livonia” turpinās gatavoties nākamajiem posmiem, cīnoties par labākām vietām un cenšoties sasniegt čempionāta augstumus. Arī pārējām komandām ir iespēja mācīties no šīm spēlēm un uzlabot savu sniegumu.

Noslēgums

Latvijas čempionāts regbijā sievietēm turpina attīstīties un pulcēt aizvien vairāk skatītāju un atbalstītāju. “Selena” un “LSPA/Livonia” sniegums noteikti ir iedvesmots un motivējis citas komandas turpināt cīņu. Mūsu acis tagad ir pievērstas nākamajiem posmiem, cerot redzēt vēl aizraujošākas spēles un pārsteigumu pilnas sacensības!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas