• 2024. gada 25. augusts 11:25
  • TV3
  • 7

"Lūdzu nogaidīt." Prilučnijs sākumā nav vēlējies, lai viņa un Mucenieces meita kļūst par aktrisi

Prilučnijs un Muceniece: Dēla un meitas radošās intereses

Aktieris Pāvels Prilučnijs un aktrise Agata Muceniece, kuru attiecības beidzās pirms vairākiem gadiem, joprojām uztur kopīgu rūpību par saviem diviem bērniem – dēlu Timofeju un meitu Miju. Lai gan viņi ir šķīrušies, vecāki turpina atbalstīt bērnu radošās tieksmes. Timofejs jau ir uzsācis savu karjeru, piedaloties vienā no populārajiem seriāliem un debitējot uz teātra skatuves.

Mijas sapņi par kino

Savukārt Mija, kas ir vēl jaunāka, ir sastapusies ar savām radošajām ambīcijām un ir ļoti ieinteresēta darbā kino. Viņas vēlēšanās izraisa diskusijas un domas starp vecākiem, kuri rūpīgi izvērtē nākotnes iespējas un izaicinājumus, kas saistīti ar viņu bērnu vēlmēm.

Prilučnija piesardzīgā attieksme

Pāvels Prilučnijs ir norādījis, ka sākumā viņš nav bijis pārliecināts par to, vai Mijas iesaistīšanās kino būtu pareizais solis. "Lūdzu nogaidīt," viņš ir teicis, uzsverot, ka bērniem ir nepieciešams laiks, lai attīstītu savas intereses, un ka pāragri doties šajā virzienā var radīt lieku spiedienu. Prilučnijs uzskata, ka bērniem vajadzētu izzināt pasauli un dot viņiem iespēju pilnveidot sevi citās jomās, pirms ienirt aktiermākslas pasaulē.

Vecāku loma radošo talantu attīstīšanā

Gan Prilučnijs, gan Muceniece ir pelnījuši atzinību par savu atbalstu bērnu radošajām tieksmēm. Viņi apzinās, ka ir jābūt līdzsvaram starp bērna sapņiem un apstākļiem, kas var ietekmēt viņu nākotni. Joprojām paliek jautājums, kā un kad Mija varēs uzņemties pirmos soļus profesionālajā aktieru pasaulē, un vai vecāku piesardzība izrādīsies saprātīga. Laiks rādīs, kāda būs šī ģimenes stāsta turpinājums.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas