LVRTC pauž gatavību finansiāli iesaistīties «Tet» kapitāldaļu izpirkšanāLatvijas ziņas
Foto un virsraksts: PRESS

LVRTC pauž gatavību finansiāli iesaistīties «Tet» kapitāldaļu izpirkšanā

LVRTC gatavība investīcijām

VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) ir izteicis gatavību finansiāli iesaistīties SIA "Tet" kapitāldaļu izpirkšanā. Šī iniciatīva parādījās trešdien, kad notika aģentūras LETA rīkotā diskusija, kurā piedalījās Latvijas informācijas tehnoloģiju un sakaru nozares pārstāvji.

Diskusijā izskanējušie viedokļi

Diskusijā, kuras laikā tika apspriests, ko sagaidīt no izmaiņām interneta sakaru tirgū, LVRTC valdes priekšsēdētājs Ģirts Ozols atklāja, ka uzņēmums saredz potenciālu ieguldīt "Tet", īpaši ņemot vērā situācijas attīstību un Zviedrijas uzņēmuma "Telia" īpašumtiesības. Ozols uzsvēra, ka šādas investīcijas varētu stiprināt Latvijas pozīciju digitālajā tirgū.

Riska faktori un nākotnes perspektīvas

Tomēr, runājot par šīm pārmaiņām, diskusijas dalībnieki tika aicināti ņemt vērā arī potenciālos riskus un izaicinājumus. Tirgus dalībnieki pārsprieda, kā varētu ietekmēt "Tet" īpašnieku maiņa ne tikai uzņēmuma attīstību, bet arī plašāku Interneta sakaru kvalitāti un cenu politikā Latvijā.

Secinājumi un nākamie soļi

Diskusijas noslēgumā Ģirts Ozols norādīja uz nepieciešamību sekot notikumu attīstībai un turpināt diskusijas par iespējamiem partnerības modeļiem ar "Tet". Ja LVRTC spējs nodrošināt nepieciešamo finanšu atbalstu, tas varētu pavērt jaunas iespējas Latvijas sakaru tirgus attīstībai un inovatīvu risinājumu ieviešanai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas