Policija Līvānos meklē divus vandaļus – viņi izpostījuši vietējo dārznieku darbuZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Policija Līvānos meklē divus vandaļus – viņi izpostījuši vietējo dārznieku darbu

Izpostīts dārznieku darbs Līvānos

Valsts policija Līvānos ir uzsākusi izmeklēšanu par huligāniem, kuri izpostījuši vietējo dārznieku darbu. Notikums, kas uzbudinājis sabiedrību, norisinājies pēdējās dienas laikā, kad kāds duets, iespējams, bez iemesla uzbruka puķu podiem. Šis huligānismu akts rada bažas par vietējo kopienu drošību un izsauc plašu neapmierinātību starp iedzīvotājiem.

Aicinājums atsaukties lieciniekiem

Policija sociālajos tīklos aicina visus, kuriem ir informācija par notikušo, sazināties un sniegt liecības. "Mēs ceram uz iedzīvotāju palīdzību, lai identificētu šos vandāļu," norāda policijas pārstāvis. "Ikviens, kurš ir redzējis kaut ko aizdomīgu vai ir informēts par šiem ļaunprātīgajiem, ir aicināts tieši mūs informēt."

Sabiedrības reakcija

Sabiedrība ir sašutusi par notikušo, un sociālajos tīklos tiek izteiktas sašutuma un atbalsta sajūtas lokāliem dārzniekiem. Vietējie iedzīvotāji uzsver, cik svarīgi ir rūpēties par apkārtējo vidi un atbalstīt vietējos ražotājus. Šādi vandālisma gadījumi ne tikai kaitē dārznieku darbam, bet arī vairo negatīvu gaisotni mūsu kopienā.

Policijas darbības

Policija apņēmusies ātri reaģēt uz notikušo un veikt nepieciešamo izmeklēšanu. Līvānu policijas nodaļa aicina visus iedzīvotājus būt modriem un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm, kas varētu apdraudēt vietējās kopienas drošību. Policijas darbinieki pauduši apņemšanos atrast un sodīt atbildīgās personas, lai novērstu līdzīgus gadījumus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas