Mūžībā devies bijušais hokejists un Latvijas izlases treneris Haralds VasiļjevsHokejs
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 17:03
  • TV3
  • 5

Mūžībā devies bijušais hokejists un Latvijas izlases treneris Haralds Vasiļjevs

Traģiskā ziņa par mūžībā aizgājušo Vasiļjevu

Trešdien, 72 gadu vecumā, mūžībā devies bijušais hokejists un Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Haralds Vasiļjevs. Šo sērojošo ziņu paziņoja Latvijas Hokeja federācija (LHF), bēdājoties par vīru, kurš uz gadsimta gadiem ir ietekmējis Latvijas hokeja vēsturi.

Haralda Vasiļjeva mantojums

Vasiļjevs ne tikai kā hokejists, bet arī kā treneris atstājis paliekošu mantojumu Latvijas hokeja attīstībā. Viņš bija ne tikai talantīgs spēlētājs, bet arī iedvesmojošs līderis, kas virzīja jaunos talantus un palīdzēja attīstīt hokeja kultūru valstī. Viņa vadībā Latvijas izlase sasniedza ievērojamus panākumus starptautiskajās sacensībās.

Izsistā vienība un līdzjušana

Latvijas hokeja kopiena ir apvienojusies, lai izrādītu līdzjūtību Vasiļjeva ģimenei un tuviniekiem šajā grūtajā laikā. Daudzi bijušie spēlētāji, līdzjutēji un hokeja eksperti ir izteikuši skumjas par viņa zaudējumu, apliecinot, cik lielu ietekmi viņš atstājis uz viņu dzīvi un karjeru.

Atceres pasākumi

LHF plāno rīkot atceres pasākumus, kuros tiks godināta Haralds Vasiļjeva piemiņa. Šie pasākumi būs iespēja hokeja kopienai sanākt kopā, lai atcerētos un svinētu viņa dzīvi un sasniegumus, kā arī izteiktu pateicību par ieguldījumu Latvijas hokejā. Vasiļjeva mantojums turpinās dzīvot, iedvesmojot jauno hokejistu paaudzi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas