• 2024. gada 5. maijs 10:02
  • TV3
  • 17

Mājās gatavota pasta ar tomātu un brieža gaļas mērci

Mājās gatavota pasta ar tomātu un brieža gaļas mērci

Šodien mēs vēlamies dalīties ar jums interesantu ziņu par garšīgu un mūsdienīgu ēdienu – mājās gatavotu pastu ar tomātu un brieža gaļas mērci. Šis ēdiens ir iedvesmots no Latvijas tradīcijām un unikālajiem produktiem.

Ko aizvest uz ārzemēm?

Domājot par dāvanām un suvenīriem ārzemēs, bieži vien mūsu prāti uzreiz dodas pie klasiskiem Latvijas produktiem kā rupjmaize, “Laimas” šokolāde vai liepziedu medus. Taču Mārcis Mitrēvics un Mārtiņš Sirmais ir ierosinājuši kaut ko jaunu un mūsdienīgu - izbaudīt un pārsteigt ar vietējiem produktiem ar unikālu garšu.

Idejas ceļojuma suvenīriem

Mārcis Mitrēvics dosies pie Mārtiņa Barkāna uz “Abavas vīniem”, kur jau no 1. pudeles Latvijas karodziņš etiķetē. Savukārt Mārtiņš Sirmais apmeklēs “Ievas Siers” ražotni, kur top gards siers no mūsu - Latvijas gotiņu piena tepat Vidzemes augstienē. Šie jaunie un modernie piedāvājumi noteikti ir lielisks veids, kā pārsteigt un iepriecināt savus draugus ārzemēs, rādot Latvijas garšas un tradīcijas no jauna un mūsdienīgi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas