Merzļikins par laika periodu pēc PČ: "Mani hokejs pilnībā neinteresēja"Hokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Merzļikins par laika periodu pēc PČ: "Mani hokejs pilnībā neinteresēja"

Merzļikins par pieredzi PČ

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins ir atklājis savas sajūtas un domas par laika periodu pēc Pasaules čempionāta hokejā (PČ). Sarunā, kas norisinājās pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas “Blue Jackets” treniņa, Merzļikins atklāja, ka pēc intensīvā turnīra viņu hokejs vairs neinteresēja.

Laiks sev un pārstartēšanās

Saskaņā ar Merzļikina teikto, viņš izmantoja vasaras periodu ne tikai fiziskai sagatavošanai, bet arī mentālajai atjaunošanai. “Man bija nepieciešams laiks, lai pārdomātu un atpūstos. Hokejs manā prātā uz brīdi pilnībā izzuda,” sacīja vārtsargs. Viņš piebilda, ka svarīgi ir atrast līdzsvaru starp profesionālo dzīvi un personīgo laiku.

Atgriešanās un jauni mērķi

Neskatoties uz īslaicīgu interesei par hokeju, Merzļikins uzsver, ka tagad ir gatavs atgriezties laukumā ar jauniem spēkiem. “Es esmu gatavs cīnīties par vietu komandā un sasniegt jaunus mērķus,” viņš piebilda, akcentējot apņēmību un motivāciju, kas viņu pavada šajā jaunajā sezonā. Pievēršoties ikdienas treniņiem, vārtsargs jau strādā pie savas tehnikas uzlabošanas, lai nodrošinātu efektīvāku sniegumu.

Komandas atbalsts un gaidas

Merzļikins norādīja, ka Kolumbusas “Blue Jackets” ir bijusi liela nozīme viņa attīstībā un profesionālajā izaugsmē. Viņš ir pateicīgs komandas treneriem un līdzspēlētājiem par sniegto atbalstu, kas palīdzējis viņam tikt pāri grūtajiem brīžiem. “Esmu lepns, ka varu pārstāvēt šo komandu, un darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu tai sasniegt panākumus,” viņš piebilda. Šī jaunā sezona solās būt izaicinājumiem bagāta, un Merzļikins ir gatavs to pieņemt ar atvērtu prātu un jaunu apņēmību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas