Mesi desmitais hat-trick izlasē, grauj arī Kolumbija un Brazīlija, Urugvajai sauss rudensFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Mesi desmitais hat-trick izlasē, grauj arī Kolumbija un Brazīlija, Urugvajai sauss rudens

Mesi vēlreiz kā varonis

Šonakt Argentīna turpināja savu ceļu uz 2026. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīru, apliecinot savu dominanci futbolā ar iespaidīgu 6:0 uzvaru pār Bolīvijas valstsvienību. Šajā spēlē neapšaubāmi izcēlās Lionel Mesi, kurš guva trīs vārtus, tādējādi realizējot savu desmito hat-trick nacionālajā izlasē. Šīs spēles laikā Mesi savā izlasē kopumā ir guvis iespaidīgus 112 vārtus, piedaloties 189 spēlēs.

Argentina nostiprina savu pozīciju

Ar šādu uzvaru Argentīna ne tikai apliecināja savas spējas, bet arī nostiprināja savu pozīciju 2026. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā. Būdama pašreizējā titula sargātāja, valstsvienība demonstrē pārliecinošu sniegumu un saglabā līderpozīcijas turnīra tabulā. Šī uzvara ir vēl viens pierādījums tam, ka Argentīna ir spēcīga komanda, kas spēj pretendēt uz titulu arī nākotnē.

Kolumbijas un Brazīlijas apjukums

Bet šajā futbolu piepildītajā naktī nav bijis viegli arī Kolumbijai un Brazīlijai. Kolumbija sevi pamatīgi grauj kādu laiku atpakaļ, nespējot uzvarēt savā spēlē. Savukārt Brazīlija, neskatoties uz saviem talantīgajiem spēlētājiem, joprojām cīnās ar nevienmērīgu sniegumu, un jautājums par komandas stabilitāti šobrīd ir aktuāls. Abas komandas centīsies labot savas kļūdas un iegūt vitāli svarīgus punktus nākamajās spēlēs.

Urugvaja paliek bez uzvarām

Urugvajas izlases situācija ir nedaudz drūmāka. Arī šajā rudenī komanda vēl joprojām meklē savu pirmo uzvaru, atsaucoties uz agrākajiem zaudējumiem. Urugvaja piedzīvoja sauss rudens, un līdz ar to jautājums par komandas spēju kvalificēties Pasaules kausam kļūst arvien aktuālāks. Līdz turpmākajām spēlēm noteikti būtu jāmeklē risinājumi, lai pārvarētu grūtības un atgūtu zaudēto pārliecību.

Secinājums

Futbola pasaulē notiekošās pārmaiņas un dramatiskās cīņas veido intriģējošu ainu uz ceļa uz 2026. gada Pasaules kausu. Argentīna, pateicoties Messi, jau ir uz pareizā ceļa, tomēr Kolumbija un Brazīlija meklē stabilitāti, savukārt Urugvaja saskaras ar izaicinājumiem. Futbola fani noteikti var gaidīt aizraujošas spēles tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas