Miezis atklāj, ka Latvijas 3x3 pirms Parīzes bijis paredzēts duelis pret "Big3" Lasvegasā

Latvijas 3x3 izlase pirms Parīzes

Latvijas 3x3 izlases basketbolists un Tokijas olimpisko spēļu zelta medaļnieks Nauris Miezis nesen viesojās podkāstā "Copes frekvence", kur dalījās ar interesantu atklājumu. Miezis norādīja, ka pirms gaidāmajām Parīzes olimpiskajām spēlēm latviešiem bija paredzēts duelis ar "Big3" komandu basketbolistiem Lasvegasā.

Interesants duelis ar slavenajiem spēlētājiem

"Big3" ir profesionāla basketbola līga, kas izveidota 2017. gadā un apvieno bijušos NBA spēlētājus, piedāvājot tiem iespēju konkurēt izlases formātā. Šī līga ir ieguvusi ievērojamu popularitāti, piesaistot skatītājus ar saviem spēcīgajiem spēlētājiem un aizraujošajiem mačiem. Latvijas izlasei šāds duelis būtu bijis ne tikai liela pieredze, bet arī iespēja parādīt savas prasmes uz starptautiskās skatuves.

Miezis stāsta par sagatavošanos Parīzei

Miezis arī uzsvēra, cik svarīga ir šāda veida spēļu izspēlēšana, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm. Duels pret "Big3" komandu sniegtu iespēju latviešiem sastapties ar dažādām spēles taktiskajām pieejām un stiliem, kas ir ļoti būtiski, gatavojoties tādiem nozīmīgiem turnīriem kā Olimpiāde. "Tas ārkārtīgi palīdzētu mūsu sagatavotībai," atzīmēja Miezis.

Tālākās iespējas un izaicinājumi

Lai gan šobrīd situācija attiecībā uz šo dueli ir neskaidra, Latvijas 3x3 izlase joprojām koncentrējas uz treniņiem un sagatavošanos Parīzes olimpiskajām spēlēm. Miezis un pārējie komandas dalībnieki ir spēcīgi motivēti piedalīties un nopietni runā par savām iespējām panākt labus rezultātus. Tuvākajos mēnešos tiks pilnveidoti plāni un stratēģijas, lai nodrošinātu, ka komanda ir vislabākajā formā, kad lozēšana notiks 2024. gadā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas