Migrantu aizturēšanas operācijas dēļ slēdz ceļu Aizkraukles novadāKriminālziņas
Foto un virsraksts: VS
  • 2024. gada 8. oktobris 12:48
  • VS
  • 4

Migrantu aizturēšanas operācijas dēļ slēdz ceļu Aizkraukles novadā

Migrantu aizturēšanas operācija Aizkraukles novadā

Spraigas nelegālo imigrantu aizturēšanas operācijas dēļ patlaban ir slēgts ceļš Aizkraukles novadā, informē policija. Operācijas laikā tiek īstenots speciālais plāns "Slazdi", kas veiksmīgi tiek realizēts Valsts policijas un Valsts robežsardzes sadarbībā.

Aizturēti nelegālie migranti un pārvadātāji

Šorīt, īstenojot operāciju, tika aizturēti vairākus desmitus nelegālo migrantu kopā ar to pārvadātājiem. Interesanti, ka noziedzīgajām darbībām tika izmantots transportlīdzeklis, kuram bija atdarināts policijas identitātes krāsojums, kas radījis papildu apgrūtinājumus operācijas laikā.

Ceļa slēgšana un satiksmes ierobežojumi

Šobrīd ir daļēji bloķēta satiksme Aizkraukles novadā, konkrēti Staburaga pagastā uz autoceļa Svente-Subate. Policija aicina autovadītājus izmantot citus maršrutus un rūpīgi ievērot policistu dotās norādes.

Policijas turpmākā rīcība

Valsts policija kopā ar robežsardzi turpina aktīvi strādāt operācijas ietvaros. Par operācijas rezultātiem un turpmākajām darbībām tika solīts informēt sabiedrību, tiklīdz tas būs iespējams. Sabiedrība tiek aicināta būt saprotošai un ievērot norādījumus, lai nodrošinātu operācijas veiksmīgu norisi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas