Mīlestība tikai pret sevi: galvenie narcisisti pēc zodiaka zīmēmHoroskopi
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 1. oktobris 08:03
  • NRA
  • 11

Mīlestība tikai pret sevi: galvenie narcisisti pēc zodiaka zīmēm

Kas ir narcisismas?

Narcisismu pirmo reizi definēja slavens psihologs Zigmunds Freids. Šis termins attiecas uz stāvokli, kas var būt no veselīga egoisma līdz smagiem personības traucējumiem. Narcisti ir pārliecināti, ka viņi ir labāki par citiem, un viņu uzvedība bieži norāda uz autoritārisma pazīmēm. Šādi cilvēki mēdz domāt tikai par sevi, izrādīt nesamērīgas vēlmes un bieži vien ir greizsirdīgi uz citiem.

Narcisisti pēc zodiaka zīmēm

Interesanti, ka dažas zodiaka zīmes ir vairāk pakļautas narcisismam nekā citas. Šeit ir minētas galvenās zodiaka zīmes, kurām ir nosliece uz šīm rakstura īpašībām.

Auns

Auni ir pazīstami ar savu pārliecību un spēcīgo gribu. Viņi bieži uzskata, ka ir labāki par citiem un spēj radīt iespaidu, ka ir centrā pavisam visos notikumos. Viņu vēlme būt pirmajiem var izpausties arī kā egoisms.

Leo

Leo ir dabiski līderi, kas mīl uzmanību. Lai arī viņi var būt dāsni un pieklājīgi, to vēlme būt uzmanības centrā un apbrīnos var pārvērsties par narcisismu, ja viņi to neizdod baltrot.

Skorpions

Skorpioni ir intensīvi emocionāli un var kļūt īpaši greizsirdīgi uz citiem, ja jūtas apdraudēti. Viņu tendence pārsteigt paskaidrojumus, kas parādās kā narcistiska uzvedība, kad viņi cenšas saglabāt kontroli pār attiecībām.

Strēlnieks

Strēlnieki ir patiesi brīvības mīļotāji, taču viņu tieksme dzīvot pēc saviem noteikumiem var radīt sajūtu, ka viņi ir pārāki par citiem. Viņu nespēja pieņemt ierobežojumus var izpausties kā narcisistiska attieksme pret apkārtējiem.

Kā tikt galā ar narcisistiem?

ja jums ir tuvumā kāds, kas demonstrē narcisistiskas pazīmes, ir svarīgi iemācīties, kā tikt galā ar viņu uzvedību. Svarīgi ir izvirzīt robežas un nesteigties pakļauties viņu prasībām. Atcerieties, ka ir svarīgi rūpēties arī par sevi un savām vajadzībām.

Secinājums

Mīlestība pret sevi ir svarīga, taču, ja tā pārvēršas par narcisismu, tas var radīt zaudējumus attiecībās ar citiem. Izpratne par narcisistiskām tendencēm, īpaši zodiaka zīmju kontekstā, var palīdzēt labāk saprast šādu cilvēku uzvedību un atrast veidus, kā ar viņiem saskarties.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas