• 2024. gada 2. augusts 18:33
  • TV3
  • 5

Milvoki "Bucks" apskatnieks: Pasečņiks, visticamāk, lielāko daļu sezonas pavadīs NBA G līgā

Milvoki "Bucks" un Anžejs Pasečņiks

Milvoki "Bucks" apskatnieks Daltons Sels nesen publicēja rakstu savā blogā "Behind The Buck Pass", kurā analizēja Latvijas basketbolista Anžeja Pasečņika potenciālo lomu komandā. Pasečņiks, kurš pagājušajā sezonā piedalījās vairākos NBA un G līgas spēlēs, šobrīd ir pievērsts uzmanības centrā, taču Sels uzsver, ka viņš, visticamāk, lielāko daļu sezonas pavadīs G līgā.

Pasečņika spēles stils un potenciāls

Saskaņā ar Sela teikto, Pasečņiks nav “spēles mainītājs”, tas ir, viņš neizceļas ar izšķirošām prasmēm, kas varētu būt noteicošas uzvarai. Lai gan viņš ir talantīgs spēlētājs un spēj sniegt ieguldījumu, dalībnieks atzīmē, ka šobrīd “Bucks” sastāvā viņa potenciāls varētu tikt izmantots ierobežoti. Tā vietā viņš varētu sniegt nepieciešamo atbalstu un pastiprināt komandu, ja radīsies šāda nepieciešamība.

Skats uz nākotni

Pasečņika nākotne NBA ir neskaidra, tomēr viņa profesionalitāte un vēlme mācīties noteikti varētu kalpot par pamatu veiksmīgai karjerai. Ja viņam izdosies iegūt stabilāku vietu bijušajā G līgā, tas varētu palīdzēt viņam pēc tam atgriezties NBA, tādējādi pierādot savas spējas augstākajā līmenī. Jaunie talanti dažkārt prasa laiku, lai attīstītos, un Pasečņiks ir gatavs šo ceļu iziet.

Secinājumi

Tā kā sezonas sākums tuvojas, interesanti būs sekot līdzi Pasečņika gaitām un Milvoki "Bucks" lēmumiem par viņa iesaisti. Basketbols ir neparedzams sports, un katrs spēlētājs ir svarīgs sava komandas panākumos. Ja Pasečņikam izdosies pierādīt sevi, var būt, ka mēs viņu drīz redzēsim uz NBA lielās skatuves, taču šobrīd G līga, visticamāk, būs viņa galvenā spēļu arēna.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas