NBA klubs "Grizzlies" vienojas par ilgtermiņa līgumu ar leģendārā Skotija Pipena dēluSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

NBA klubs "Grizzlies" vienojas par ilgtermiņa līgumu ar leģendārā Skotija Pipena dēlu

Grizzlies vienojas ar Pipenu

Memfisas "Grizzlies" ir oficiāli paziņojuši par ilgtermiņa līguma noslēgšanu ar leģendārā basketbolista Skotija Pipena dēlu, Skotiju Pipenu jaunāko. Šis darījums apstiprina komandas apņēmību attīstīt jauno talantu un nostiprināt savu pozīciju Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Skotijs Pipens jaunākais – nākotnes cerības simbols

Skotijs Pipens jaunākais ir kļuvis par vienu no ievērojamākajiem talantiem jaunajā basketbola paaudzē. Viņa prasmes laukumā, spēja spēlēt gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, kā arī sportiskais gars noteikti piesaistīs līdzjutēju uzmanību un radīs jaunus gaidīšanas momentus Memfisas komandas spēlēs.

Komandas vadības paziņojums

"Grizzlies" vadība izteicās, ka ir priecīgi par šo darījumu un tic, ka Pipens varēs ievērojami uzlabot komandas sniegumu nākamajos gados. Tomēr līguma detaļas paliek noslēpumā, kas tikai vairo interesi par šo notikumu.

Skatoties nākotnē

Ar Skotiju Pipenu jaunāko savās rindās "Grizzlies" cer uz sekmīgāku sezonu un labākiem rezultātiem NBA. Basketbola fani ar nepacietību gaida, kā Pipens attīstīs savu spēli un kādas iespējas tas sniegs komandai, cenšoties izcīnīt vietu izslēgšanas spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas